Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Orvoshoz kell vinni az ujszulo...

Orvoshoz kell vinni az ujszulottet ha sokat alszik?

Figyelt kérdés

Nemsoká hazaérek és a párom ki akarja vinni az ügyeletre

Aug 6 született, szívzörejt állapították meg nála. Házi orvosnál meg nem volt, mert szabin van. De kórházba alaposan megvizsgálták

Azt mondták nincs nagy gond

De azért lássa egy gyerek kardiologus majd

Hallani egykor ébredt meg, fél óra etetés és aludt is.

3:50kor is volt egy ébredés rövid etetés alvás.

Aztán 6 kor, akkor kb fél órát volt fent.

Nappal pedig mi keltegetjuk 2-3 óránként. Àltalában csukott szemmel szopizik. És van hogy bealszik rajta, reflexből szopik és felrenyel. Ma se volt sokat fent. Kb csak ha eszik akkor felalomba.

Orvosi ügyeletet ajánlotok. Vagy ráér és majd gyerekorvos megmondja 24.tol rendel csak.

2020. aug. 17. 17:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Már egy kardiológiai látogatást is be lehetett volna iktatni, ezt ne halogassátok.

Inkább menjetek be feleslegesen az ügyeletre, mint, hogy baj legyen!

Kitartást és nagyon szorítok, hogy a pici rendben legyen!

2020. aug. 17. 18:43
 12/20 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem nem egèszsèges, hogy ennyit alszik. Az èn kisfiam kb. vègigszopizta az első heteket. Tudom minden gyerek màs, de napi 8-12 x meg kène lennie az aktìv szopinak.
2020. aug. 17. 18:56
 13/20 anonim ***** válasza:
60%

8-12x szoptatni???

A koraszülött ikreimet is csak 3 óránként kellett etetni!!!

Ügyeletre nem vinném be, de holnap ránézetnék a gyerekorvossal(biztosan van helyeztesítése a saját dokitoknak)

Egyébként nem hinném h baj van.

Nekem most a nagy melegben a 4 hós ikrek is többet aludtak a tőlük megszokottól.

A kardiológiára viszont kérjetek időpontot. Inkább nézzék me a keringését.

2020. aug. 17. 19:23
 14/20 anonim ***** válasza:
86%

A 3 óránkénti etetés 8 alkalom.. A 12 egyáltalán nem sok.

Az elején az én ikreim is sokat aludtak, nem keltettem őket, 4 óránként felsírtak.

2020. aug. 17. 19:27
 15/20 anonim ***** válasza:
65%
Nekem non-stop aludt 3hetes koráig, volt hogy felébreszteni se tudtuk. Egészséges volt akkor és most is. Az elején sokat alszanak
2020. aug. 17. 19:38
 16/20 anonim ***** válasza:
95%
Nem sárgult be? A sárgaság csinálhat aluszékonyságot, olyat, hogy még felébreszteni is nehéz. Az enyém is besárgult, de pár nap alatt helyre jött a sok szopitól, kimosódott belőle.
2020. aug. 17. 19:43
 17/20 anonim ***** válasza:
92%

15-ös vagyok.

Nálunk nagyon enyhe sárgaság volt, plussz megviselte a szülés.

2020. aug. 17. 20:32
 18/20 anonim ***** válasza:
91%
Az enyém is folyton aludt, de kelteni nem kellett az evéshez. Nem ügyeletre vinném, hanem kardiologushoz. Persze az alapszabály, ha aggodtok inkább vigyétek feleslegesen, mint ne.
2020. aug. 17. 21:22
 19/20 anonim ***** válasza:
78%
Mennyi most a súlya a születésihez képest? Kb. hány grammokat szopik fél óra alatt? Belealszik az etetése? Azért egy bizonyos szint után az aluszékonyság kóros. Vannak jobban alvó babák, akik kb. 20-30 perc alatt teleszopják magukat és folytatják az alvást, de szopás alatt ébernek kell lenniük és a félrebyelés sem lehet mindennapos! Nekem éjjel alszik csak peluscsere közben, mivel már első éhség jelre kiveszem a babaöbölből, de szopi közben akkor is éber, szív, nyel rendesen. Mivel a szivzörej hátterében lehet komolyabb baj is, ami a keringési viszonyok megváltozásával jár, én reggel húznék azonnal vele a gyereksürgősségire. Főleg, hogy anya is érzi, hogy valami nem oké. Tesóméknak kb. ugyanez a sztori volt 10 éve, a gyereket 2 hónaposan sürgősen operálták Budapesten. Minden jót kívánok és irány a doki!! Szorítok! ❤️
2020. aug. 17. 23:14
 20/20 anonim ***** válasza:
Mi lett a picurral?
2020. aug. 19. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!