Orvoshoz kell vinni az ujszulottet ha sokat alszik?
Nemsoká hazaérek és a párom ki akarja vinni az ügyeletre
Aug 6 született, szívzörejt állapították meg nála. Házi orvosnál meg nem volt, mert szabin van. De kórházba alaposan megvizsgálták
Azt mondták nincs nagy gond
De azért lássa egy gyerek kardiologus majd
Hallani egykor ébredt meg, fél óra etetés és aludt is.
3:50kor is volt egy ébredés rövid etetés alvás.
Aztán 6 kor, akkor kb fél órát volt fent.
Nappal pedig mi keltegetjuk 2-3 óránként. Àltalában csukott szemmel szopizik. És van hogy bealszik rajta, reflexből szopik és felrenyel. Ma se volt sokat fent. Kb csak ha eszik akkor felalomba.
Orvosi ügyeletet ajánlotok. Vagy ráér és majd gyerekorvos megmondja 24.tol rendel csak.
Már egy kardiológiai látogatást is be lehetett volna iktatni, ezt ne halogassátok.
Inkább menjetek be feleslegesen az ügyeletre, mint, hogy baj legyen!
Kitartást és nagyon szorítok, hogy a pici rendben legyen!
8-12x szoptatni???
A koraszülött ikreimet is csak 3 óránként kellett etetni!!!
Ügyeletre nem vinném be, de holnap ránézetnék a gyerekorvossal(biztosan van helyeztesítése a saját dokitoknak)
Egyébként nem hinném h baj van.
Nekem most a nagy melegben a 4 hós ikrek is többet aludtak a tőlük megszokottól.
A kardiológiára viszont kérjetek időpontot. Inkább nézzék me a keringését.
A 3 óránkénti etetés 8 alkalom.. A 12 egyáltalán nem sok.
Az elején az én ikreim is sokat aludtak, nem keltettem őket, 4 óránként felsírtak.
15-ös vagyok.
Nálunk nagyon enyhe sárgaság volt, plussz megviselte a szülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!