Baby control légzésfigyelőt a leengedett ágyba? Meg alapból a leengedett ágy és az alacsony anyuka története?
Kislányom kezd négykézlábra állni, már le akarom engedni az ágyat, a legalsó szintre. Vagyis akarja a fene, mert így nem tudom majd letenni őt. Úgy szokott aludni, hogy elálmosítom a karomban, mikor már majdnem alszik, beteszem az ágyba és befordul oldalára. Éjjel a szoptatás közben elalszik, tök óvatosan lehet visszatenni. Ha a leengedett ágy lesz, kb én is beesem majd mellé...vagy úgy rakom le, hogy a hóna alatt fogom, tök jól fel fog élénkülni.
A másik, a figyelő. Most ágyrács védő van, ami mögött megy a zsinór, kívül, nem éri el. Ha leteszem az ágy lapot, a figyelő kezelő egységét meg ott hagyom fent ahová csatolni lehet, a zsinór látható (és piszkálható) lesz.
Vagy leteszem teljesen a földre a kezelőt, de akkor meg a földön mászkálva fogja piszkálni.
Valaki?
Nekem is ezek voltak a félelmeim :)
Amikor leengedtük az ágyat, kb. majdnem beleestem én is, 1-1 lefektetéskor, 160 cm vagyok. Nálunk szerencsére végigalussza nagyrészt az éjszakát, így kevésszer kellett éjszaka ki-be rakni. Kb. 1 éves kora óta egyedül alszik el, így este csak beteszem állva elhelyezkedik, és alszik is. Eljön majd ennek is az ideje :)
A figyelőt én alulra is raktam, az alsó "lécre" amikor piszkálta. Plussz egy zsebes tároló is van ott, amibe beleraktam, és a vezetéket sem látta tőle.
Mi is letettük, a matrac alatt vezettük el a zsinórt, a kezelő is lenn van így.
De a figyelőt, 3-4 éves koráig szeretnénk használni, különböző okok miatt.
Az elején, érdekelte néha pittyegtette, de hamar elunta, így már nem érdekli, amikor kinn van a kiságyból.
Viszont, amikor felébred, onnan tudom, hogy felvan, hogy ő kapcsolja ki a légzésfigyelőt, kinyúl a rácson, és a dupla, vagy többedik pittyre, már benn is vagyok.
Szerintem azt hiszi, a figyelő engedi ki 😅.
Most tervezünk neki leesésgátlós ágyat csinálni, (asztalos a férjem), abba is vissza fog még kerülni.
A letevéssel nálunk nem volt, gond mivel, a magasságomhoz lett tervezve a kiságy, hogy, ha legalulra is kell letenni a gyerkőcöt, kébyelmesen be tufjak hajolni.
Milyen óriási ágyatok van? 155 centi vagyok, de sose okozott gondot se ki- se betenni a gyereket fekvő helyzetbe a teljesen leengedett ágyba (legegyszerűbb kikás ágy).
A baby control igen, nagyon izgalmas a gyereknek, mindenhol megtalálta. Amikor bent volt az ágyban, az ágy alatt volt. Amikor ágyon kívül, akkor betettük az ágyba és eltorlaszoltam a vezetéket. Jó pár hónap volt mire megunta.
Én 172 cm vagyok de nekem is nehéz behajolni és fekve bevarázsolni. Én is csak a hóna alatt tudom megfogni és úgy letenni. Sokszor megébred és sír. Újra kiveszem elringatom,megint vissza. Ezt sajnos eljátszuk néha 3/4-szer is,olyankor én már tiszta ideg leszek és mondom a férjemnek hogy magam mellé veszem.😀
De aztán másnapra megnyugszom és újra próbálkozom. 9 hónapos egyébként. Nyilvan már áll fel,muszáj a rácsot teljesen letenni mert felek hogy kihajol és átesik. Nem tudom mi a megoldás. De most se lettem okosabb a válaszokból.🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!