Altathatom ejszaka csak egy ujjatlan bodyba?
Figyelt kérdés
Brutal meeg van ugyebar eddig egy napozot adtam ra alvashoz de most gondolkozom h csak egy ujjatlan vodyt nem tudom hany fok lehet itt este talan 22-23? Vagy 24? Nem tudom😅2020. aug. 12. 19:34
11/16 anonim válasza:
Én pelusban altatós vagyok. Nem takargatom. Nincs klíma. Ha leteszem aludni, becsukom az ablakot. Nem hül le a szoba annyira, hogy takaró kelljen
12/16 anonim válasza:
Én ráhúzom a takarómat, nem tudja lerúgni mert nehéz. Együtt alszunk, kicsi még. Rövid bodyban.
13/16 A kérdező kommentje:
Hat meg mindig alszik ugyh gyanitom nem fazik😃
2020. aug. 13. 07:25
14/16 anonim válasza:
Fiam 16 hós. Amióta megszületett, azóta rövidujju badyban és pelusban alszik este takaró nélkül.
Így is izzad, még télen is a 22-24 fokban
15/16 anonim válasza:
Én úgy terveztem, ha látom hogy lerúgja a takarót akkor veszek hálózsákot.
Nem szokta lerúgni, pedig vándorol a kiságyban alvás közben, de a takaró valahogy mindig vándorol vele
16/16 anonim válasza:
Köszönöm a válaszokat, 🙂 azt mondjuk nem tudom, minek kellett lepontozni, de mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!