Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem alszik 4 és fél...

Miért nem alszik 4 és fél hónapos kislányunk a lakásban fél óránál többet?

Figyelt kérdés
Más is tapasztalt ilyet? Kint a levegőn több órát is alszik,de ilyen hidegben nem szeretném sokáig kinn altatni.
2008. nov. 26. 17:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Kint gondolom tologatva van,és azért alszik,aludna jobban,bent meg a kiságyban neki elég.Nálam is ez a helyzet,nem igényel többet,kint meg mégiscsak levegőn van,jár a feneke alatt a babakocsi ,és a ringatózó mozgástól jobban tud aludni,mint az anyaméhben,olyan neki,és szereti.
2008. nov. 26. 18:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Amúgy meg egyre nagyobbak egyre kevesebb alvást igényelnek(1.)
2008. nov. 26. 18:39
 3/4 anonim ***** válasza:
lehet száraz a levegő a lakásban. vagy túl meleg van. remélem rájöttök a megoldásra :)
2008. nov. 26. 20:34
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia, mi is 4,5 hósak vagyunk és nálunk ugyanez a helyzet. Az első válaszolónak szeretném írni, hogy nekem nincs tologatva kint, mégis alszik mint a bunda :) én is gondoltam már rá h száraz a levegő itt bent vagy meleg van. Hátra vittem a szobájába, ahol hűvősebb van és ott sem akar aludni. Tegnap próbáltam babakocsiban itt bent (akkor még tologattam is), de nem tudott visszaaludni (pedig a kezemben előtte eltentizett már). Szóval nem tudom mi lesz a megoldás, mindenesetre jól felöltöztetve kihasználom ezt az időt és továbbra is kiviszem délben alukálni! :)
2008. nov. 27. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!