Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért utál a 6 hónapos babám...

Miért utál a 6 hónapos babám autózni?

Figyelt kérdés
Mikor meglátja az autóban a bébiülést, már elkezd nyöszörögni, és ahogy bekötöm, ordítani. Képes végig sírni, míg meg nem érkezünk, és ki nem vesszük. Nagyon ritkán nézelődik el, és ez kb. 3-4 hete kezdődött. Van másnak ilyen téren tapasztalata?
2008. nov. 26. 16:54
 1/4 anonim ***** válasza:
szia! hasonló cipőben járok csak nekem a 4 hónapos babám kezdte ezt el egy hete kb. Mikor beletesszük a hordozót az autóba annyira elkezd sírni hogy nem lehet megvígasztalni és ki kell venni, vagy elalszik ez a ritkább. Nem tudom mitől van ez de erre én is kiváncsi lennék!
2008. nov. 26. 16:57
 2/4 anonim ***** válasza:
az enyém még csak 3 hós, de imád autózni. Hogy ülteted? Még háttal a menetiránynak? Lehet hogy az a gondja, hogy unatkozik mert nem lát ki esetleg. Tegyél a látóterébe játékokat, vagy van olyan mint az ágyra szerelhető forgó, csak ablaküvegre lehet tapasztani. Én ezekkel próbálkoznék.
2008. nov. 26. 16:57
 3/4 A kérdező kommentje:
Próbáltuk már a rendes gyerekülésben is, amiben már súlya szerint utazhat, menetiránnyal megegyezően. Kapott játékot is, de nem érdekli semmi, szinte azonnal elkezd sírni, amint beteszem az ülésbe, és feszíti ki magát. Nagyon ritkán alszik el, ahhoz nagyon fáradtnak kell lennie.
2008. nov. 26. 19:22
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálunk is ez van kb 1 hónapja. Mikuláskor lesz 6 hónapos. Képes az egész utat végigordítani, mint a sakál, játékok sem érdeklik. Állítólag mert menetiránnyal ellentétesen ül - de nem ő mondta:) Úgyhogy várunk, amíg normális gyerekülésbe tehetjük bébihordozó helyett. Türelem és kitartás.
2008. nov. 26. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!