Apad a tejem 3 hete tápszert kap kislányunk (3 hós),50ml sem tudok kifejni a két mellből. Napok óta átlátszó alig fehér a tejem Itt a vége ugye? Ha végleg elapad akkor egyik napról a masikra még ennyi sem lesz ugye?
Figyelt kérdés
2010. aug. 4. 13:25
11/12 anonim válasza:
Ne aggódj, felnő tápszeren is, semmi baja nem lesz. Az én kislányom is 3,5 hós kora óta azt eszi.
Amúgy én mindenkinek azt hazudtam hogy szopik rendesen (főleg a buszmegállósoknak). De anyósomék is később tudták meg, hogy már nem.
12/12 anonim válasza:
Szia
Nekem is most múlt el 3 hónapos a fiam, Mi csak a kórházba tudtunk szopizni mert ott muszáj volt, (baba barát) a gyerek éhezett és besárgult... itthon kapott tápszert 1 hónapig még fejtem ami lejött és utána elapadt. Ma már szép nagy baba engem is bántott mindenki h rosszul csinálom de ez van mára már senkit nem érdekel mit eszik csak nőjön. Ne aggódj ezen az a lényeg h a babának és neked jó legyen. (lehet h a fejlődési ugrás az oka az 3 hó körül is van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!