Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kire hasonlít a babátok?

Kire hasonlít a babátok?

Figyelt kérdés
Van akinek annyira "vegyes", hogy igazából egyikőjükre sem hasonlít?
2010. aug. 4. 09:44
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Arcforma, nózi, száj az apuka.Homlok, haj, szem én vagyok:)

Jól összekombináltuk:)

2010. aug. 4. 10:02
 12/22 anonim ***** válasza:
Azt mondja mindenki,hogy külsőre Rám,az anyukájára,de Én látom benne apát is.Anyukám szerint profilból a nővéremre,amikor kicsi volt.Vannak mozdulatai,amik a papáé(Férjem apukájáé)Szóval vegyes...
2010. aug. 4. 10:11
 13/22 anonim ***** válasza:
10 hónapos múlt a kisfiam, kiköpött az apja, tiszta Kicsi Én. :) Annyi a különbség csak, hogy kék a szeme, mint nekem, az apjának pedig barna.
2010. aug. 4. 10:13
 14/22 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam tiszta apja!
2010. aug. 4. 10:25
 15/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ :-)

Még nekem sem született meg a babám, de nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz. A 4D-s képeken leginkább senkire sem hasonlít :-)

2010. aug. 4. 10:26
 16/22 anonim ***** válasza:

Volt osztálytársammal találkoztam minap, és kérdezte hogy az enyém- e a gyerek, mert hogy látta iwiw-en, rám nem hasonlót, és hogy a képeken akivel vagyok ő a férjem-e, mert rá sem hasonlít!

17 hónapos, lány, göndör világosabb seszínű barna halya van, nekem egyenes fekete, páromnak egyenes szőke.

Az arcvonásai sem hasonlítanak senkire sem. Fogait csikorgatka éjjel mint én, félig nyitott szemmel alszik mintát apja, meg úgy hajol mint ő, de kádban nem hasonlit. Bízom benne a miénk, el nem cserélném imádom! :)

2010. aug. 4. 10:34
 17/22 anonim ***** válasza:

Az én lányom külsőleg-belsőleg tiszta apukája.

De deréktól lefele rám hasonlít (hisz lány) :) :)

Talán a szeme színe az én rokonaimra hajaz.

2010. aug. 4. 10:35
 18/22 anonim ***** válasza:

anyukám szerint a páromra, anyósom szerint rám:)

Egyébként vegyes, de inkább apja, mint anyja. Az apjáé a szeme, az orra, a szemöldöke, a körme formája, a lábujjai, a szája egyértelműen. Az enyém a pofiformája és a fejformája. Igazából egy igen jól sikerült kiadás :D

2010. aug. 4. 10:42
 19/22 anonim ***** válasza:
Egy az egyben rám. (Én vagyok az anya)
2010. aug. 4. 11:02
 20/22 anonim ***** válasza:
Az apukájára. A doki azt mondta, akinél született, még jó, hogy nekem papírom van róla, hogy az enyém. :)
2010. aug. 4. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!