Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pisis gondok, rengeteget...

Pisis gondok, rengeteget iszik a lányom, hogyan vehetnénk ebből vissza?

Figyelt kérdés
20 hónapos lesz a lányom, már pelenkával sem győzzük. A bilihez még nem érett. Tudom, azt mondják jót tesz a veséjének, de ez már sok! Állandóan inna, főleg vizet, a gyümölcsléből és a teából nem kíván annyit érdekes módon. Nappal olyan 2-3 cumisüveggel(220ml), vacsora után még 1-2 üveggel, éjjel megint 1-2 lemegy, mert felkel, hogy igyon. Gyakorlatilag hetek óta nem volt olyan reggelünk, hogy ne keljen fel nyakig pisisen. A matrac többet szárad az erkélyen, mint amennyit a kiságyban van. Próbáltam ilyen nylonos matracvédőt rárakni, de az idegesíti. Közvetlen alvás előtt cserélek pelust, meg néha éjjel is. Először még azt hittem a pelussal van gond, de nem, már nem bírják ezt a sok vizet szívni. Mit csináljak, hogy ne igyon ennyit? Adjak neki inkább teát és gyümilét?(mert ugye abból kevesebbet kíván)Ha éjjel felkel és nem adom neki oda a vizét, akkor nem hajlandó visszaaludni. Akinek van hasonló tapasztalata kérem segítsen, mert ez már teljesen kiborít!:(
2010. aug. 4. 08:02
 1/8 anonim ***** válasza:

Cumisüveget vedd el tőle, adj neki csőrös pohárból, vagy bármiből, pl. sima pohárból.

Megnyugtatásnak használja az üveget, azért iszik.

2010. aug. 4. 08:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Csőrös pohara van, csak abból meg szinte egyáltalán nem is akar inni, jó ha egy üveggel elfogy egy nap. Pohárból szépen iszik, csak mindig a nyakába önti. Szernted érdemes lenne akkor csak a csőröst előhagyni, hátha rászokik, ha nincs más?
2010. aug. 4. 08:09
 3/8 anonim válasza:
75%
SZIA !NEM AKARLAK ELKESERÍTENI DE VIDD EL ORVOSHOZ ÉS NÉZESD MEG HOGY NEM CUKORBETEG E ,MERT MI IS IGY KEZDTÜK ÉS MINDKETTÖ AZ LETT.
2010. aug. 4. 08:10
 4/8 anonim ***** válasza:

Mivel ha nem cumisüvegből kap, akor nem issza halálra magát, igy tuti nem beteg.

Az én gyerekeim 18 hónaposak és egyiknél se fogy el egy nap egy üveg, ez teljesen normális.

Tehát akkor nagyon egyszerű: ha nem cumisüvegből kapja, akkor a normál napi adagot issza, cumisüvegből meg addig iszik, ameddig van benne, mert nyugtatja magát a cumival. Ennyi.

Dobd ki a cumisöveget a kukába, hidd el, meg fogja inni, amennyi KELL a szervezetének, még ha az neked kevésnek is tűnik.

2010. aug. 4. 08:26
 5/8 A kérdező kommentje:

Nincsen semmi baj a cukrával, most voltunk nemrég laboron.

Akkor átszokunk a csőrösre, tetszik vagy sem, mert ez így nem állapot..

2010. aug. 4. 08:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Az én 13 hónaposom is nagyon sokat iszik, és ő is alig iszik a csőrösből, azt nem szereti. Én nem hiszem, hogy nappal megnyugtatásképpen inna a cumisüvegből. Szerintem szomjas, és a napi egy üveg nekem nagyon kevésnek tünik. Honnan lehet tudni, nekik mennyi a napi folyadék szükségletük, mert a felnőtteknek 2_3 liter?
2010. aug. 4. 09:02
 7/8 anonim ***** válasza:

08:10-estől kérdezném, hogy mi miatt kezdtetek gyanakodni a cukorbetegségre, és volt-e a családban másnak is?

Azért érdkel, mert az én lányom is gyakorlatilag annyit iszik amennyihez hozzájut, ráadásul iszik a kádban, a kerti pancsolóban, ha pedig üres palack akad a kezébe, azt is emelgeti a szájához. Mi is elég sűrűn cseréjük a pelust, de éjsaka kibírja eggyel szátrazon.

Köszi előre is.

2010. aug. 4. 09:02
 8/8 anonim ***** válasza:
Az én fiam is sokat iszik, de miért lenne ez "gyanúsan" sok 35fokos melegben?? Át kell pelenkáznom éjszaka, de én nem gondoltam még, hogy kevesebbet adjak neki, én örülök, hogy iszik, van olyan, akibe úgy kell belediktálni, hogy ki ne száradjon.
2010. aug. 4. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!