Árthat a kisbabának ha napi rendszerességgel úgymond "hőmérőzik"?
Figyelt kérdés
Én 27 hetes kismama vagyok és ledöbbentem mikor a barátnőm mondta,hogy naponta hőmérőzi a babáját,h. segítsen neki a székelésben és ahogy elnéztem a baba nagyon élvezte és tényleg sikerült utána wcznie,de nem káros ez?2007. dec. 15. 17:42
1/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem javasolt, mert rögzül az inger és nem alakul ki az ürítési reflex. Ha tápszeres a baba, előfordulhat, hogy szorulásos, de az étrendjével és kamillateával kell megindítani a székletet.
2/4 anonim válasza:
Az baj, hogy hozzászokhat a baba és másképp nem fog tudni kakilni! Vannak nagyon jó homeopátiás szerek, amik segítik a széklet ürülését és babának is lehet adni, itt érdemes megkérdezni, hogy melyik lenne jó: [link]
3/4 anonim válasza:
Ha tápszeres a baba és nem tud kakilni, akkor tápszert kell válteni!!!!!!!!!! Nekünk uae. volt a problémánk. A humana Ha bevált!!
4/4 anonim válasza:
EGyes esetekben beválik és hasznos, de tartósan biztos nem jó. Konzultáljon orvossal vagy védőnővel.
A tászernél akár 1 hét is lehet normális széklet nélkül, de anyatejesnél is a 3 nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!