Szerinted mi legyen a folytatás?
14 hónapos kislányom pár napja nem igényli a cicit, ha odaadom pár másodpercig nyammog rajta, aztán mást kezd csinálni. itta eddig szépen a kakaót, a babatejet nem szereti, de tegnap óta csak reggel iszik kb 200 ml-t, este pedig nem kell neki. Joghurtot eszik napközben, de nem tudom elég-e neki így a tejalapú táplálék. Szerintetek erőltessem még az anyatejet, vagyis térjünk vissza cicire, vagy már ne, és van jobb ötletetek?
Előre is köszi.
Nekem 14 hónapos a lányom.
2 hete nem szopik. Akkor is már csak éjszaka cuppant rá a cicire, meg esetleg hajnalban, de este sem kellett már. Mikor ezt észrevettem, szépen bevezettem a kakaót és elhagytuk a cicit 1-2 hét alatt. Ordítás, sírás, rapli nélkül, szépen csendesen.
Mivel a mellemnek sem esett már olyan jól a szoptatás, így nekem ez kapóra jött.
Nem igazán értem az első hozzászoló indulatát.Miért KÖTELEZŐ 13-14 hónaposan szopizni???
Valóban az a jó a babáknak ha anyatejen nőnek,de azért nem kell átesni a ló túloldalára...
Az én lányom 1 éves múlt magától elhagyta a szopizást kb 2 hónapja.Én tejet adok neki reggel,este meg inni való tápszert(nestlé dobozos).Szerintem nem kell erőltetni a szopizást,főleg ha nem akar már cicizni.14 hónaposan már anyatej nélkül sem lesz semmi baja.
Utolsó előtti vagyok
Mikor elhagyta a szopizást próbáltam neki a tápszert,babatejet mivel a lányom mindenevő megette,de látszott rajta hogy nem az igazi.
Forraltam neki tejet-mizo 2,8%- és előszőr csak 80 ml adtam neki.Becuppantotta pillanatok alatt.
Aztán vártam másnap reggelig.mikor láttam hogy semmi bőrpír,kiütés,hasmenés nem jelentkezett,akkor már 150 ml adtam neki.Harmadnap reggelén elértünk a 200 ml-hez és azóta is itt tartunk.Már kóstolta a kakaót is,de a tejet jobban szereti.
tegnap 21:09 vagyok
Én házi tehéntejet veszek ,azzal kínáltam natúr, nem kellett.
Próbáltam a főzőkakaót pici cukorral, az is fúúúj.
Instant kakaó szintén.
Most kakaó címén egy csokoládés italport kap, így megy be reggel vagy este 1,5 dl "kakaó".
Előzőleg viszont a tejet már ismerte, mert tejbegrízt, tejberizst már adtam kóstolónak, és mivel baja nem lett, hát kapott rendes adagot is. Aztán jött e többi, ahogy írtam.
Megyek, mert míg írtam nem kipakolta a papírkosarat :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!