Szeretnénk apát meglepni! Hogy, mivel lephetnénk meg? Szeretném ha meghatodna! Fényképekkel teli cd-t kapott már annak nagyon örült! Kisfiamm 5 hós és vele kapcsolatos ajándékot szeretnék!
ha nem sürgős...
nekem egyszer volt egy olyan ötletem ami bevethető nálatok is... apának vegyél egy sima pólót és a babának is ugyanolyan szinüt.
a férjemnek volt egy kedvenc halálfejes polója egy frappáns szöveggel és ugyanigy elkészitettem ezt a polót a gyereknek is igy egyformában feszithettek.... nagyon büszke volt..
a neten biztos tudsz ilyesmit rendelni ha nem vagy elég ügyes....
az volt a pólón :
Kill them all let God sort them out
- öldd meg mind Isten majd kiválogatja az övéit-
ez apának feketében volt a lánykának vettem rószaszin halálfejet és piros pólóra festettem meg neki ... még megvan ..eltettem emlékbe!
Én is a DM-ben csináltattam ajándékot, csak én a varázsbögrét. A kisfiunk képe van rajta, és csak akkor látszik, ha forró vizet tölt bele!
A következő nálunk is a póló lesz. Bár nem meglepi lesz, mert apa találta ki, hogy legyen ugyanolyan pólója a kicsinek, mint neki.
Én anyukám szülinapjára csináltattam olyan pólót, amire az unokák fotója került.
Nagyon örült neki.
Apának is és magamnak is csináltatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!