Anyukák! Van most hasmenéssel járó vírusfertőzés?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert másfél éves kisfiamnak öt napja hasmenése van. Igaz, jön a foga is, de ilyen sokáig nem szokott menni a hasa.2010. aug. 3. 16:03
1/11 anonim válasza:
hát tudtommal nincs de hiába irom neked innen debrecenből hogy nincs ha ott ahol laksz van...
hivd fel a dokit v. a védőnőt ő jobban értesült.
igyon teát és egyen ropit v. kisperecet az a legjobb házi gyógymód ... és ha a foga a bünös annak is jót tesz hogy rágcsál.
3/11 anonim válasza:
Igen!Sajna a nyár erről is szól!A jó kis hasmenés-hányásról!Mi minden nyáron megkapjuk!
4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, azért kérdeztem hogy van-e járvány, mert az országszerte van, így mindegy ki hol lakik. Köszönöm a tippeket is.
2010. aug. 3. 16:15
6/11 anonim válasza:
Hát nem mindegy ki hol lakik!
Van ahol van, van ahol nincs járvány!
Az én kisfiamnak 1-másfél hétig ment a hasa, amikor a hátsó rágói jöttek. Egyéb tünete nem volt! A többi fogánál semmi tünet nem volt!
Ha hőemelkedett, lázas, akkor vírus!
Főtt keumpli, répa, banán és sok folyadék!
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, láz egyelőre nincs, bízom benne hogy a foga miatt van csak és pár nap múlva elmúlik.
2010. aug. 3. 16:56
8/11 anonim válasza:
Egerben és Debrecenben is van járvány
9/11 anonim válasza:
Szabolcs megyében is járvány van. Rota vírus:(
10/11 anonim válasza:
Kisfiam keresztapja debrecen mellett lakik és neki is ez a hasmenéses-hányásos vírusfertőzéssel küzd már egy hete!! Tudom ő nem kisbaba de irta az eggyik anyuka hogy Debrecenbe nincs!! De ha egy felnőtt is elkapja akkor sztem egy gyerek is vagy inkább még könnyebben nem tudom!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!