Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Van most hasmenéssel...

Anyukák! Van most hasmenéssel járó vírusfertőzés?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert másfél éves kisfiamnak öt napja hasmenése van. Igaz, jön a foga is, de ilyen sokáig nem szokott menni a hasa.
2010. aug. 3. 16:03
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

hát tudtommal nincs de hiába irom neked innen debrecenből hogy nincs ha ott ahol laksz van...

hivd fel a dokit v. a védőnőt ő jobban értesült.

igyon teát és egyen ropit v. kisperecet az a legjobb házi gyógymód ... és ha a foga a bünös annak is jót tesz hogy rágcsál.

2010. aug. 3. 16:10
 2/11 anonim ***** válasza:
Van...
2010. aug. 3. 16:12
 3/11 anonim ***** válasza:
Igen!Sajna a nyár erről is szól!A jó kis hasmenés-hányásról!Mi minden nyáron megkapjuk!
2010. aug. 3. 16:15
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, azért kérdeztem hogy van-e járvány, mert az országszerte van, így mindegy ki hol lakik. Köszönöm a tippeket is.
 5/11 anonim ***** válasza:
Van keszthely!
 6/11 anonim ***** válasza:

Hát nem mindegy ki hol lakik!

Van ahol van, van ahol nincs járvány!

Az én kisfiamnak 1-másfél hétig ment a hasa, amikor a hátsó rágói jöttek. Egyéb tünete nem volt! A többi fogánál semmi tünet nem volt!

Ha hőemelkedett, lázas, akkor vírus!

Főtt keumpli, répa, banán és sok folyadék!

2010. aug. 3. 16:34
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, láz egyelőre nincs, bízom benne hogy a foga miatt van csak és pár nap múlva elmúlik.
2010. aug. 3. 16:56
 8/11 anonim ***** válasza:
Egerben és Debrecenben is van járvány
2010. aug. 3. 17:37
 9/11 anonim ***** válasza:
Szabolcs megyében is járvány van. Rota vírus:(
2010. aug. 3. 18:09
 10/11 anonim ***** válasza:
Kisfiam keresztapja debrecen mellett lakik és neki is ez a hasmenéses-hányásos vírusfertőzéssel küzd már egy hete!! Tudom ő nem kisbaba de irta az eggyik anyuka hogy Debrecenbe nincs!! De ha egy felnőtt is elkapja akkor sztem egy gyerek is vagy inkább még könnyebben nem tudom!!
2010. aug. 3. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!