Antiszociális szobamacska és gyerek?
A macskám 11 éves, egy pillanatot nem élt kint, csak benti, nagyon egészséges. Minden hónapban kapja a gyógyszert, ami mindent kihajt belőle. Perzsa, így muszáj járnia kozmetikushoz, de azt is 2 havonta rendezzük (ekkor előtte állatorvos kicsit elkábítja, így gyakorlatilag 2 havonta orvos is látja). Tiszta mindig az alom. Tehát egészségileg nagyon is rendben van.
Természetre nyugodt alapvetően, nagyon lusta, mivel ivartalanított. Ami aggaszt az, hogy a fajtájára jellemzően nem szereti az embereket, a gyerekeket különösen. Ő oda nem megy senkihez rajtam kívül, ezert a babakortól nem is félek. De mi lesz később? 6,5 kg. A körmei ha a kozmetikus levágja, akkor pár hétig oké, de aztán karmol. Meg lehet tanítani a gyereknek h ne menjen oda? Gondoltam arra is, hogyha a gyerekkel lent leszünk a nappaliban napközben akkor a macskát addig az emeleten becsukom. Ez a fajta megoldás lehet jó? Hogyan lehet egy kisgyerekkel megértetni, hogy ne bántsa, ne akarja simogatni stb?
Még csak úton van a baba.
Én sosem tartanék pont ezért állatot a lakásban.
Ajándékozd el inkább azt a macskát.
A gyereked egészsége, épsége csak fobtosabb, nem?
Beszűkült?
Akkor te valóban nem találkoztál valódi antiszoc macskával.
Az unokahúgom egy ilyen dög miatt veszítette el a kezét, 1,5 évesen.
Mert szájzárat kapott rajta a macska, mert a gyerek az ő játéklabdájával játszott és vissza akarta venni. Egy pillanat műve volt az egész, amíg a bátyám kiment a konyhába a gyerek üvegéért.
Annyira roncsolta a kezét, meg fertőzést is kapott a csont, hogy le kellett vágni, egy életre megnyomorítva.
Sosem tudhatod, hogy mire képes egy állat. Akár csak játékból is okozhat sérülést.
Én is szeretem az állatokat. A macskákat is, van kettő kint, meg 5 kutya is.
De, állat bentre nem való. Főleg nem baba mellé, főleg ha agresszív az állat.
"Az unokahúgom egy ilyen dög miatt veszítette el a kezét, 1,5 évesen.
Mert szájzárat kapott rajta a macska, mert a gyerek az ő játéklabdájával játszott és vissza akarta venni. Egy pillanat műve volt az egész, amíg a bátyám kiment a konyhába a gyerek üvegéért.
Annyira roncsolta a kezét, meg fertőzést is kapott a csont, hogy le kellett vágni, egy életre megnyomorítva"
Ritka gyenge mese.
Egy utolsó paraszt vagy, ha azt hiszed bárki is képes ilyennel szórakozni.
7!
Nos draga, ezzel a ritka unintelligens hozzászólásoddal is épp azt bizonyítottad, hogy most tálaltad ki ezt a történetet. De ha nem, akkor nyilvánvalóan linkelni tudod az erről szóló újságcikket, hiszen ez a történet, ha valóban megesett egyértelműen nyilvánosságra lett hozva. 😉
Kifejezetten mizantróp szibériaink van. Óvodás korukig direkt kerülte a gyerekeimet, így aztán esély se volt arra, hogy farokhúzós-szemkikarmolós tömegjelenetekbe keveredjünk.
Talán 5-6 éves volt a legnagyobb, mikor először megkarmolta a macska, mert addigra már értelmes ember számba vette őt, de mégis túl lett nyaggatva.
Néha szoktam mondani a kölyköknek, hogy bocsi, a macska volt itt előbb, szóval ha valaki megy, ne legyetek benne biztosak, ki lesz az! 3:)
És most kérem a 0%-ot a hülye humoromra! :D
Mégis milyen jogon veszed, hogy kitalált történet?
Attól, hogy te még nem hallottál ilyet, nem ritka eset.
Mégis miért került volna bele bármilyen újságba? Főleg 15 évvel ezelőtt?
A 2 utcával odébb élő nénit is harapta már meg a macskája, igaz neki csak antibiotikumos kezelés kellett.
Az orvosunk is mesélte, hogy neki is volt ilyen betege.
A bácsi a fásba ment tüzifáért, félhomály volt, nem látta a macskát. Nyúlt a fáért, csak azt érezte, hogy valami a kezébe mar és a szomszédja macskáját látta csak kifutni.
Neki a nagyujja bánta, mert annyira elfertőzödött, hogy semmilyen kezelés nem használt.
Engem is harapott már meg véletlenül játék során a saját kutyám, gyerekkoromban.
Egy állat kiszámíthatatlan.
Balesetek mindig előfordulnak.
Az, aki meg egy szerencsétlen kislány tragédiáján szórakozik, süllyedjen el.
Részemről ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!