Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyatejet vagy tápszert eszik...

Anyatejet vagy tápszert eszik a babád?

Figyelt kérdés
2020. júl. 25. 21:31
A kérdező szavazást indított:
Anyatejet
Tápszert
55 szavazat
 1/6 anonim ***** válasza:
73%

Is-is.

4,5 hónapig, kizárólag anyatejes volt.

Majd, bármit próbáltam is, egyre jobban csökkent a tej mennyisége. Így, kiegészítés kellett.

További 3 hónapig, de még tudtam szoptatni, de sajnos egyre több kiegészítés kellett.

8 hónapos korától, viszont, kizárólag tápszeres volt.

Nagy csalódás volt számomra.

Remélem, a most még pocakban lévő kistestvérét, legalább 1 éves koráig tudom majd szoptatni.

2020. júl. 26. 08:07
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Az enyem is vegyes volt 4 honapig, aztan tapszeres, es nem erdekel egyaltalan h nem anyatejes. Utaltam a szoptatast, es azokat is utalom akik ezzel terrorizaljak azokat akiknek nem megy. ( a sajat kalvariam most nem irom le).
2020. júl. 26. 09:00
 3/6 anonim ***** válasza:
92%
Első kapott mindkettőt, a második csak tejet
2020. júl. 26. 10:39
 4/6 khniki ***** válasza:
7 hós koráig kapott anyatejet. Addigra minden étkezését kiváltotta, és azóta 2x egy nap tápszert adok neki.
2020. júl. 26. 13:45
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Már a kórházból tápszeresen jöttünk ki.
2020. júl. 27. 08:38
 6/6 anonim ***** válasza:
47%
Anyatejes, már 8hós. 6hónapig kizárólag anyatejes volt, aztán megkezdtük a hozzátáplálást. Napont 2x eszik kanalasat, 6 féle gyümölcsöt és 7 féle zöldséget eszik már. Étkezést nem váltottunk ki, mivel bőven van tejem, és inkább azt részesíti előnyben. 1 éves koráig szeretném is, hogy az legyen a fő táplálék, de folyamatosan többet adok neki a "rendes" ételekből.
2020. júl. 27. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!