Kínai fogantatási naptár, kinek mennyire vált be?
Figyelt kérdés
Különösebben nem hiszek benne, de kíváncsi vagyok, hogy kinek mennyire jött be a "jóslat".
Nekem kisfiút írt, és az is lett. :)
2010. aug. 3. 15:17
11/44 anonim válasza:
Két nagylányom és egy pici fiam van,én utólag néztem meg a lányokat és mind a kettőnél lányt jósolt.Mikor eldöntöttük,hogy szeretnénk még egy babát,akkor sokféle módszert megnéztem,köztük a Jónást is,de oda fizetni kellett volna nem is keveset és ugye garancia nincs rá,hogy be is jön.Szerettünk volna fiút a két lány mellé.Én teljes mértékben a kínai fogamzásnaptárra hagyatkoztam és kiválasztottam azt az hónapot,amikor előtte is és utána is "fiús" hónap volt-biztos ami biztos:)Szóval így lett kisfiam!!!
12/44 anonim válasza:
A link szerint lány!
A valóságban pedig egy 6 hónapos fiúcska ébredezik éppen a délutáni szunya után.
Szóval nekem nem jött be...
14/44 anonim válasza:
Fiut josolt es az is lett.Pedig az uh-n lanyt mondtak.
Igy a naptarnak lett igaza:)
15/44 anonim válasza:
Nekem lányt jósolt és kisfiam lett, sőt még az ultrahangos orvosom is azt mondta 100%-ra, hogy kislány.:)
16/44 anonim válasza:
Én utólag néztem meg,kisfiút jósolt és az is lett :)!
17/44 anonim válasza:
Nekem mindenhol lányt jósoltak (kínai fogantatási naptár, jónás módszer...) és fiú lett.
18/44 anonim válasza:
Nekem fiút jósolt, de a doki is fiúnak látta,és 8 hós lesz holnap a kislányom! :)
Hát sokmindene kék! :)
19/44 anonim válasza:
nekem lányt jósolt és Kicsajszim is lett!:-)mikor megfogant akkor elötte is utána is hónapokig fiút jósolt,nekem meg pont abban a hónapban jött össze amikor lányt jósolt!egyébbként fiút szerettem volna,de akkor még nem tudtam erröl a naptárról csak amikor már több hónapos pocakos voltam!nem bántam meg,h csajszi,naon imádom,egy Huncut Törpilla
20/44 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Én is csak most utólag néztem meg, akkor nem is tudtam róla, hogy van ilyen. Aztán érdekelt, hogy másnál hogy alakult. Összeszámoltam az eddigi "voksokat", aki több babát említett, azt is beleszámoltam. A 20-ból 7 nem, 13 igen válasz, úgyhogy 35-65%-ban az igen vezet.
2010. aug. 4. 00:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!