Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiamnak a pelenka vonalában...

Kisfiamnak a pelenka vonalában a kis combján kis hasa alján vizholyag van ez mitől lehet mivel kenjem neki?

Figyelt kérdés
Hétfőn tudom orvosnak mutatni!
2020. júl. 25. 10:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Másik fajta pelenkára váltottatok esetleg és irritálja vagy a mérete nem jó,kidörzsölte a meleg bőrét? Próbáld meg levenni róla a pelenkát és had szellőzzön a bőre, ha nem zavarja akkor ne piszkáld, kenegesd neki.Az orvos majd eldönti kell e bármi kezelés vagy ,,csak hagyni kell meggyógyulni".Próbáld szárazon tartani az érintett területeket.
2020. júl. 25. 11:11
 2/4 anonim ***** válasza:
52%
Nekünk is volt ilyen a “kis” hasán (?!). Szóval a hasán. Doki által felírt popsi kenőccsel kentem. Meleg miatt volt. Beizzadt, kidorzsolte stb. Lazábbra hagytam a pelust és vastagon bekentem.
2020. júl. 25. 11:30
 3/4 anonim ***** válasza:
sudocream, neogranormon
2020. júl. 25. 12:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Mekkora gyerekről van szó? Ha 1,5-2 éves akkor simán levenném had szellőzzön. Ha kisebb akkor másik fajtát akár egy mérettel nagyobbat.
2020. júl. 25. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!