Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet, hogy a hálózsák miatt...

Lehet, hogy a hálózsák miatt nem alszik? Vagy a foga?

Figyelt kérdés
Ez már a 3. éjszaka, hogy nem alszunk éjjel, mert a kislányom óránként felkel. Éjszakára letekerjük a fűtést. Első éjjel, amikor sírt, bementem hozzá, lerúgta a takarót, és jéghideg volt mindene. Adtam rá egy hálózsákot, és abban próbálom altatni. El is alszik, de megint mindig újra felébred. A férjem szerint a foga nő, de én nem látom semmi tünetét. Most jött ki neki kettő. Milyen hamar jön a következő? Vagy inkább a hálózsák zavarja? Most levettem róla, de szerintem megint le fogja rúgni a takarót.
2008. nov. 25. 22:35
 1/1 anonim ***** válasza:
Az én lányomnak már négy foga van. Az előső három 17 nap különbséggel bújt ki. A negyedik meg a harmadikkal egyszerre. Úgyhogy inkább a fogzásra tippelek. Az hogy te nem látod jelét nem jelent semmit, hiszen a fogcsírája már mozgolódhat az ínyében. Ha elalvás előtt beecseteled a fogínyét akkor is felébred? Vagy próbáltad már a Viburcol kúpot? Én a fogzás idején adok egyet este és így soha nem kel fel éjjel. Amikor meg nincs fogzás akkor is alszik egész éjjel. Próbálkozz. Ha 23 foknál nics melegebb a szobában akkor nem lehet melege. A végtagok hidegsége pedig nem azt jelenti hogy fázik a baba, hanem ő ott adja le a hőt. Szóval nyugi és ne aggódj!
2008. nov. 26. 06:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!