Hogy néz ki a bábátok napirendje?
Figyelt kérdés
Olyan anyukák válaszát várnám akik babája elég korán 8,5 hónaposan át állt az egy alvásra. Hogy néz ki a napotok?2020. júl. 22. 14:45
1/5 anonim válasza:
Pont most tettem ki a kérdést a napokban,hogy baj-e ha a babám át áll a napi egy alvásra. Mert nagyon úgy latom,hogy kibírja. 4,5-5 órát fennt van,nyűgösködés nélkül. Másodjára egyszerűen alig bírom elaltatni. Vagy nagyon kitolódik estére a második alvás és akkor meg nagyon későn alszik el este. Azt válaszolták,hogy nagyon kevés neki a napi egy alvás. Még kicsi hozzá. Felhívtam a védőnőt,hogy mi legyen mert felborult az eddigi napirendünk. Ő is azt mondta,hogy egy 8 hónapos gyereknek kell a napi két alvás és mindenképpen próbáljam ezt megoldani. Még ha a második alvása csak fél óra akkor is. Úgy hogy én ezen vagyok most. Próbálom vissza terelni őt a régi kerékvágásba.
2/5 A kérdező kommentje:
Hát ezzel nem biztattál meg :-( hogy alakul? Sikerül az altatás? A te babád mikor kel reggel? Hogyan telik a napotok?
2020. júl. 23. 14:47
3/5 anonim válasza:
9-kor kel kb. És az a baj,hogy már 13-ig nem álmos. Nem tudom elaltatni,de nem is nyűgös. Mászik egyik játéktól másikig hatalmas iramban,ahol tud feláll napi 500-szor. Néha felveszem,picit sétálgatok vele,mert már szakad róla a viz. Vagy kiviszem sétálni ha nem tűz a nap. Közben én azért megcsinálom a házimunkát mindig valamit,hogy ne szaladjon a lakás. Szóval 13-kor pikk pakk elalszik,nem kell altatgatni mert akkor már azért elfárad. És alszik 1,5-2 órát. És itt van a bibi,mert megint bírja 4órát fennt. Az meg ugye este 7. Na most akkor altassam el másodszor? Oké,de akkor fennt van 23-ig. Hát tegnap így volt. Elaludt 7-kor de csak fél órát. Utána fürdettem,én is letusoltam stb. És este 23-kor aludt el. Meglátjuk mi lesz ebből. Ez 4-5 napja tart. Eddig mindig tök jól kijött 2 alvással a nap. Nálatok hogy van?
4/5 A kérdező kommentje:
Nálunk ugy volt h 7kor kelt 10kor volt az első alvás olyan másfél óra aztán pedig 3 után a másik alvás 45 perc. Délelőtt gyönyörűen aludt el kb 1 perc ringatás alatt. De minden megváltozott... össze vissza ébred, ha 7kor is kel még 10kor nem álmos, újabban alszik 2 orat is ugyh 3 után esélyem sincs elaltatni. Nem nyűgös és nem is nagyon mutatja a fáradság jeleit, de este viszont már nagyon kivan...bealszik az évesbe és mint akit leütöttek...viszont romlott az éjszakai alvás is. Nem tudom van e összefüggés. Ma ahogy elolvastam a hozzászólásod igyekeztem elaltatni délután...sikerult is.igaz később aludt el este de ha tényleg ennyire kell még neki a 2 alvás akkor nem fogom rá hagyni h akkor ne aludjon ha nem akar. Egyébként 8,5 hónapos
2020. júl. 23. 22:33
5/5 anonim válasza:
Enyém is 8,5 hónapos. Örülök,hogy sikerült tegnap kétszer altatnod. Kell nekik igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!