Tommee Tippee cumisüveghez lehet kapni cümisüveg fület? Ha igen, hol?
Figyelt kérdés
5 hónapos kisbabám már ügyesen fogja a cümisüveget, de ha babakocsizunk, akkor ki-ki csúszik a kezéből, ezért keresek fület hozzá, viszont sehol nem találok (se a drogériákban, se a Brendonban, se a bababoltokban). Létezik, hogy a Tommee Tippee nem is gyárt hozzá fület??? Ezt a cumisüveget szokta meg, nem szívesen váltanék másra.2010. aug. 3. 11:30
1/5 anonim válasza:
A Tommee tippee-nek van itatópohara amihez van fülecske is,szóval ugy tudnád megoldani,h ha azt megvennéd,szerintem az jó lehet a cumisüvegre is,és késöbb meg jó lesz az itató is.De ez csak egy ötlet!:)
Erre gondoltam,nemtudom mit szólsz hozzá:
Ugy látom 3fajta szinü is van belöle!
2/5 anonim válasza:
nincs a gyártó oldalán se... nemrég volt kérdés itt.
akkor az egyik válaszoló itatópoharat ajánlott ezt:
itt van az eredeti kérdés:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__babak_..
a gyártó oldala:
3/5 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy direkt nincs hozzá külön fül (cégfilozófia), hogy kézzel cumiztassák a babákat. Egyébként a itatópoharas tipp nagyon jó, nekünk nincs cumisüvegünk, de nagyon szeretjük a csőrikét.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! Már meg is vettük az itatópohárkát!:) Két legyet ütöttünk egy csapásra: tényleg jó a fül a cumisüvegre is, és az itatópohár pont jó teázásra útközben.
2010. aug. 13. 09:36
5/5 anonim válasza:
Van a Tomme Tippee cumisüveghez külön fogókar, én is csak nagy nehezen találtam meg, de belinkelem az oldalt:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!