Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen 10 hónapos babátok...

Milyen 10 hónapos babátok napirendje? Van olyan, aki csak négyszer eszik egy nap?

Figyelt kérdés
2010. aug. 3. 10:34
 1/4 anonim ***** válasza:
az én kislányom még csak 9 hós.de ő is csak 4-szer eszik.délelött alszik.a tizórai marad ki neki.
2010. aug. 3. 10:42
 2/4 anonim ***** válasza:
első vagyok.reggel 8 körül kel.ő még tápszert kap.9 fél 10 körül már alszik délig.délben kap főzeléket.utánna alvás 4.-ig fél 5.-ig.akkor eszik gyümölcsöt.sétálunk egy nagyot.fél 8 -8.körül fürdünk.vacsora.ujra tápi.fél 9 -körül már alszik.
2010. aug. 3. 10:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát az enyém messze nem alszik ennyit :D Reggel 6.30 körül kel. 7.30-tápszer. 10-11 között tízórai (addig általában sétálunk, bevásárlás stb.) Tízóraira gyümölcs + keksz vagy gabona. Utána alszik kb egy órát. Aztán ebédre (13 körül) gyümölcs joghurttal, gabonával vagy főzelék hússal, sajttal. Délután játék, aztán alszik kb másfél órát, 4-5 körül "uzsonna", általában főzelék + hús vagy sajt +kenyér. Utána séta, játszótér, arra általában hűvösebb lesz. 18-20-ig vagyunk kinn kb. 20-20.30 között fürdés, 9kor vacsi, tápszer. Aztán alvás reggelig :) Nem szeretném, ha csak négyszer enne, elvégre felnőtteknek is a napi 5x kisebb mennyiségek lenne az egészséges.
2010. aug. 3. 11:11
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is csak 4szer eszik már a babám!

Igy néz ki a napirendje:

9kor reggeli: tejpép+tápszer keverve

13.30-14kor ebéd: fözelék husival

17.30-18kor uzsonna: gyümölcs babakeksszel vagy túrókrém vagy joghurt

20.30kor vacsora: tejpép+tápszer

A tizórai kimarad,mert olyankor alszik 11töl,meg nem is kérte egy idö után,aztán még 4kor is alszik és vacsi után alvás olyan 21körül reggelig!

2010. aug. 3. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!