Szeparációs szorongás-elrontottam valamit?
Figyelt kérdés
Sziasztok!kislányom 8 és fél hónapos és még egyáltalán nem látom rajta a szeparációs szorongás jeleit. Ha meglát mindig örül nekem és mosolyog, de nem sir mikor kimegyek és bárkivel nagyon szívesen és szépen elvan. Én rontottam el valamit? Azt olvastam h minél nagyobb a kötődés és a bizalom annál hamarabb jön és majd múlik el a szep.szorongás. ezek szerint ő nem kötődik hozzám?2020. júl. 18. 20:51
11/12 A kérdező kommentje:
1. Köszönöm szépen a cikket
És mindenkinek a válaszokat. Azt hittem ez a szorongás mindenkinél eljön és h 8 hónapra már szinte biztos. Az én lányom is feláll, bútor mentén jár és négykézláb pedig száguldozik 🤣 ugyh simán el tud távolodni tőlem. De ha így is azt mondjátok h teljesen rendben van és nem az az oka h valamit elrontottam akkor örülök annak h így van és nem kell h megszakadjon a szívünk minden egyes alkalomkor mikor magára hagyom (bár ez is csak akkor van ha elszaladok egy gyors zuhanyra)
2020. júl. 19. 14:35
12/12 anonim válasza:
A fiamnak míg pici volt, nem volt sz. szorongása.
Most 22 hónapos lesz, és előjött. Csak mindent velem akar, csak velem nyugszik meg... stb.
Elég szokatlan, így hogy eleinte ez kimaradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!