A répát hogy adjátok a babátoknak? Megfőzitek sós vízbe, majd össze turmixoljátok! És mivel keveritek? Almával krumplival
Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 20:06
1/6 anonim válasza:
Megfozom, de so nelkul es mikor mit teszek hozza.Szereti almaval csirkevel, feherrepaval stb
Egyutt leturmixolom es kesz
2/6 anonim válasza:
Csak só nélkül... Nem muszáj turmixolni, villával is nagyon szépen el lehet pépesíteni.
3/6 anonim válasza:
Só nélkül, egyértelmű. Ha most kezdet szoktatni hozzá akkor eleinte elég magában megpárolva, összenyomva, vagy szerintem még finomabb ha megmosod, alufóliába csavarva megsütöd. Puha, krémes és kicsit sütőtökjellegű lesz. Később lehet hozzá krumpli, husi, fehérrépa és egyre változatosabban. Én amior már többfélét evett csináltam répa+ krumpli + paradicsompürét husival.
4/6 anonim válasza:
Én meg szoktam párolni, aztán villával összetöröm. Krumplival, cukkinivel, tökkel keverem, főzeléket készítek, és mostanában már csirkehúst is adok hozzá. Én picit megsózom, mert sajnos nagyon nem eszi a kislányom a főzelékeket, ha nincs egy kicsit megfűszerezve.
5/6 anonim válasza:
Én a répát, ha magában főzöm, csak akkor nem sózom, mert ha együtt fő a krumplival akkor muszáj megsózni! Mindig turmixolom, mivel még csak 6 hónapos a lányom!
Répa-alma-krumpli
Répa-zöldborsó-krumpli
Répa-petrezselyem-krumpli
Répa-Patiszon-krumpli
Répa cukkini-krumpli
Én néha egy kis csirkemell filét is rakok már bele neki!
6/6 anonim válasza:
Azt nem írtam, hogy rizzsel is szoktam keverni, jól szétfőzőm, 2/3 rizs, 1/3 répa. Én amit lehet villával összetörök már 5 hónapos kora óta, hogy szokja a darabos ételt. Végülis nem nagy, kemény darabkák vannak benne, hanem apró puhák. Egy ismerősöm mindent turmixolt, másfél évesen is alig akar darabosat enni a babája, én nem akarok így járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!