Egy 1 éves kislánnyal, hova (milyen jellegű helyre) lehet menni, ami inkább randi típusú lenne?
A barátnőmmel ma ismertük meg egymást telefonon (1 hónapja) van 1 kisbabája, és nagyon szeretnénk találkozni (de jönne a kisbabais! 😊
Milyen helyre lehet menni? Melyik hely lenne a legalkalmasabb egy igazán jó élményű randinak?
Nagy a szerelem, és rajongás a másik iránt, valami nagyon jó, és szép hely érdekelne! 😀🙂
1 évessel? Játszótérre piknikezni, de ne éhesen menj, hátha nem tudjátok befejezni a kajálást... :D
Esetleg állatkert. :)
1 évessel az minden lesz, csak nem randi nektek. Nem tudtok maximálisan egymásra figyelni, beszélgetni, ismerkedni, mert ő folyton azt lesi majd, mit csinál a gyerek. Pont abban a korban van a kislány, hogy mindig rajta kell tartani a szemét, mert veszélyérzet nulla, minden felvesz a földről, és meg is eszi sokszor.
Én azt javaslom, hogy oldja meg a gyermek felügyeletét, és te majd egy másik alkalommal ismerkedj össze a gyerekkel.
"Én azt javaslom, hogy oldja meg a gyermek felügyeletét, és te majd egy másik alkalommal ismerkedj össze a gyerekkel."
Ez egy nagyon jó ötlet. Már csak azért is, mert szerintem gáz a gyereket csak úgy megismertetni egy pasival, akivel nem is tudja a nő, hogy mi lesz, lesz-e valami hosszú távon.
Nekem is 1 évesem van, inkább oldja meg a felügyeletét, néha egy 20 perces bevásárlás is kín vele, minden lesz csak nem randi.
Én jártam már úgy, hogy egy idegentől úgy megijedt, hogy órákig sírt, akárhányszor ránézett az a valaki.. ez is benne van a pakliban.
Ezt gondoljátok újra, egy 1 éves pont nem olyan, akivel nyugton el lehet bárhova is menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!