Milyen nemű az első gyermeketek, apukájára vagy anyukájára hasonlít jobban?
Figyelt kérdés
2020. júl. 11. 23:59
21/30 anonim válasza:
Lány, újszülöttként és kb egyéves koráig inkább az apjára hasonlított, most már (17 hónapos) rám (édesanya) hasonlít.
22/30 anonim válasza:
Fiú, az anyára hasonlít.
Ez pont olyan kérdés amit érdemes lett volna szavazósban kiírnod, úgy tök jól látszana rögtön.
Pl
Fiú, anyára hasonlít
Lány, anyára hasonlít
Fiú, apára hasonlít
Lány, anyára hasonlít
Fiú, mindkettőnkre
Lány, mindkettőnkre
Fiú, valamelyik nagyszülőre
Lány, valamelyik nagyszülőre
23/30 anonim válasza:
Fiú. 100%apja,konkretan megszultem a férjem mini mását 😅
24/30 anonim válasza:
Élőben rám, az anyjára, fotókon az apjára, de olyan mintha minden héten más arcát venné fel.
26/30 anonim válasza:
Fiú. Kicsiként kiköpött apja volt, most felnőttként (főleg, hogy szakállt növesztett) egy az egyben úgy néz ki, mint az egyik szépapja (anyai nagypapám apukájának az apja).
29/30 anonim válasza:
Fiú. Újszülöttként kiköpött mása volt az apjának, de már két hetesen nem láttam hasonlóságot. Azóta sem, és szerintem rám sem hasonlít. Anyai nagymamára és anyai dédapára igen, egy kicsit. Mondjuk én csak mások gyerekein látom nagyon, hogy kire hasonlítanak, a sajátjaimon alig :D
30/30 anonim válasza:
Fiú, és rám ütött teljesen (az anyjára).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!