Otp-s anyukák megjött már a családi pótlék, gyes?
kicsit késve adtam fel az igénylőtmert letelt a fél év,hát remélem azért jön holnapjó lenne.
köszi gyors választ
Nics olyan hónap, hogy ez ne jönne elő.
Pedig baromi egyszerű...
Minden hó első munkanapján utalnak, másnap van a számlán...
Nesze..
"A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:01"
Örülj neki, hogy te nem vagy rászorulva!
Mondtam én egy szóval is, hogy nem várom a pénzt??? Kb. 500 ft van a pénztárcámban. De attól nem fog hamarabb jönni a pénz, hogy sokadjára is felteszem ugyanazt a kérdést egy nap...
Megnéztem a táblázatot a kincstár honlapján, és világosan benne van, hogy minden hónap első munkanapján utalnak, és másnap érkezik számlára.
Azzal sincs gond, ha valaki először kapja, és még nem jártas a témában. De lehetne olvasgatni egy kicsit, mielőtt sokadjára feltesszük ugyanazt a kérdést...
Megszámoltam, egészen pontosan 505 ft van a tárcámban! De igen, nekem nincs szükségem a pénzre.
Nyugi mindenkinek! MA váltottam fel az utolsó ötszázasomat a zöldségesnél a gyerekeknek vettem gyümölcsöt belőle. A lényeg hogy nekik legyen minden. Elfogyott az öblítőm hát ma nem mostam, ha holnap se jön a pénz, csak mosóporral mosok. És még sorolhatnám. Épp vmi receptet keresek, ami kevés hozzávalóból kijön.
:(
Szerintem mindenki várja azt a kis pénzt. Inkább hűsöljetek veszekedés helyett.
Tényleg, tudtok vmi olcsó kaját?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!