Megvettem egy 22 ezer forintos több fokban dönthető, becsatolhatós Kinderkraft etetőszéket...a kislányom jobban szereti rágcsálni a pántokat, mint az ételt 😅 nem is nagyon van el benne. Pedig gondoltam na milyen jó kis etetőszéket szereztem be 😀
Elmentünk étterembe, ahol antilop volt, és csodák csodájára imádta, elvolt benne, mint a befőtt.
Nem tudom, most érdemes lenne eladni a Kinderkraftot és beszerezni egy mezei Ikeás etetőszéket?
Sose vennék etetőszéket 70e Ft-ért. Még ha milliomos lennék, akkor se.
2020. júl. 6. 22:43
12/16 anonim válasza:
A merő irigység megy itt is. Használtan is lehet vásárolni vagy később eladni. Ráadásul több gyerek is használhatja és egész iskolás korig kényelmes. Azt meg megnézném, hogy egy 1,5-2 éves izgő-mozgó gyerek hogy marad meg egy sima széken ülésmagasítóval és foglalja le magát, míg eszik a család. Egy ovis minden további nélkül fellép a kis székébe és eljátszik az asztalnál a stokke-ban és a szüleivel is tud normálisan kommunikálni, kényelmesen enni. Kényelmesebb, mintha 5 párnán ülne egy széken az asztalnál. A kérdezőt sem értem, a Kinderkraft ülések nem ultramenők, a legtöbb etetőszék úgy néz ki, de minden etetés végére szétkenődik alul felül rajta az étel, lehet tisztogatni. Ilyen fajtánk volt nekünk is, eladtuk, mert láttuk, hogy hosszú távon úgysem fog működni. A stokke még több gyerek után is új állapotú.
2020. júl. 6. 23:00
13/16 anonim válasza:
12-es stokkés: nem az irigység mondatja belőlem, hogy ennyiért nem veszek etetőszéket, hanem a józan paraszti ész. Felneveltem már egy gyereket hetvenezres szék nélkül is, és most is van egy egyéves, marhára nem a széken múlik, elhiheted nekem. Se az, hogy elvan-e benne, se az, mit eszik meg, és a mi életünkre nincs negatív hatással, hogy nem hetvenezres széke van.
2020. júl. 6. 23:24
14/16 anonim válasza:
Ki mondta, hogy a széken múlik nagyokos. Csak itt a szék a téma. A kérdező már egybe beruházott, most készül egy újabbat venni, amit még pár hónapig használhat, olyan kicsi, meg majd emelgetheti bele az egyre nagyobb gyereket. Jó tanács volt, hogy olyat is vehet, ami még egy óvodásnak is megfelel, aki még nem éri fel az asztalt. Az tényleg klassz, amikor valaki cserélgeti a székeket, mert nem jól dönt... Egyébként sok gyerekkel probléma az etetés, úgyhogy az étkezés módja igenis szociális szempontból is fontos, akár az evőeszközök használatának megtanítása legyen a cél vagy a kényelem az étkezések során. Arról nem tehetek, ha nem vagytok képesek az érveket egymás mellé helyezni, mert csak a sárga irigység beszél belőletek. Cipőből is mindig a legjobbat veszem, mert az is fontos az egészség szempontjából, de nem gondolom, hogy majd ezért lesz jobb kapcsolatom a gyerekemmel vagy majd a cipőjétől lesz sikeres üzletember.
2020. júl. 7. 00:16
15/16 anonim válasza:
" Egy ovis minden további nélkül fellép a kis székébe és eljátszik az asztalnál a stokke-ban"
Mekkora gyereketek vagy mekkora mamut asztalotok van nektek, hogy óvodásnak is szék kell?
3 évesen már egyik gyerekemnek se kellett semmilyen magasító, hogy velünk együtt egyen az asztalnál, pedig átlagos magasságúak (az asztal meg normál). 🙈
"Azt meg megnézném, hogy egy 1,5-2 éves izgő-mozgó gyerek hogy marad meg egy sima széken ülésmagasítóval és foglalja le magát, míg eszik a család."
Itt meg megint én lehetek fordítva bekötve (aligha), de nálunk nem kell fizikailag lekötni a gyereket hogy az étkezés idejére megmaradjon az asztalnál, pedig eleven.
2020. júl. 7. 02:58
16/16 anonim válasza:
Nekünk ilyen van: [link] és nagyon szeretik a gyerekeim.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!