Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babafürdetés nagykád nélkül?

Babafürdetés nagykád nélkül?

Figyelt kérdés
Azokhoz szól kérdésem, akiknek csak zuhany van otthon. 4 Hónapos a babám, még belefér a kiskádba, de elég kényelmetlen már. Szerintem ha már ülni fog, nem lesz jó neki. Viszont kádunk az nincs. Ez a kiskád két egymással szembe fordított széken van, legalább jó stabil, férjem egy másik széken ül, úgy fogja, így fürdetjük. Azonban ha nagyobb lesz, én nem tartom ezt biztonságosnak. Hogy oldjátok meg a biztonságos, mindenkinek kényelmes, élvezetes fürdőzést a babának? Nyilván ha már tud állni, lehet zuhanyoztatni, viszont nem akarom megvonni tőle a fürcsit, emlékszem mi is nagyon élveztük kisgyerek korunkban. Esetleg egy nagyobb műanyag kád, vagy egy vagy lavór? Az talán tuti nem borulna fel. Ti hogy csináljátok? :) Mi vált be?
2020. júl. 6. 08:56
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nagy műanyag talpas kádat vettem neki, amiben van dugó is. Épp belefér a zuhanytálcába,de van mikor a szobában fürdetem meg benne
2020. júl. 6. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!