Kutyus mellett, hogy oldjátok meg a kúszást mászást a
babának?
Figyelt kérdés
Gondolok itt a kutyaszőrre pl.Nekem egy rövid szőrű pici kutyám van,mégis kínlódok a kutyaszőrrel,állandóan takarítok..más,hogy van ezzel..kérem csak olyan írjon akinek ebben van tapasztalata,olyan válaszra nem vagyok kíváncsi,hogy oda kell adni a kutyát stb....köszönettel egy 5hós baba mamája
2008. nov. 25. 14:46
1/7 anonim válasza:
Nekünk a máltainak nem hullik a szőre, de így is el van barikádozva a nappali ahol a pici van.Oda blöki nem megy..
2008. nov. 25. 15:04
2/7 anonim válasza:
Szia!
Nekünk shi-tzu kutyánk volt, mikor a fiam elkezdett kúszni mászni, én minden nap kiporszívóztam, és felmostam. Semmi baja nem lett a gyereknek.
2008. nov. 25. 15:28
3/7 anonim válasza:
szia
én is naponta 2-3 szor takaritok-porszivózok.nem egyszerű-de mi lezártuk egy keritéssel azt a részt,ahova már nem jöhet a kutyus-és ilyen lucskos időben nem engedem be a szobába.nagy ritkán-néha bejött-de a babát nem piszkálta.egyébként már a fiam is megkóstolta a kutyakaját-és csúszkált a nagy trutyiban-de legalább edzettebb lesz.ne aggódj-én is csak a ruháit féltem,mert sokat kaptunk kölcsön
2008. nov. 25. 15:32
4/7 anonim válasza:
Hát én biztosan nem engednék kutyát macska´t még mászó baba mellé egy helyse´gbe.....
2008. nov. 25. 17:05
5/7 A kérdező kommentje:
Az utolsó válaszadónak üzenném,hogy köszi,hogy elolvastad a kiírásomat,hogy ne írjon olyan a kérdésemre aki csak megjegyzést tud hozzá fűzni, de épp választ nem!!Látszik te sem láttál még közelről állatot.a többieknek köszönöm.:D
2008. nov. 26. 08:27
6/7 anonim válasza:
Már bocsika!!!Igen is van állatunk,nem is egy.De nem a lakásban,hanem az udvaron.
Babamellett szerintem nincsen helye se kutya´nak se macskának.Ha már kicsit nagyobb a gyerek még kell is,hogy legyen.Megismerje,meg szeresse stb....De mikor ma´sznak a babák....
2008. nov. 27. 18:12
7/7 A kérdező kommentje:
Már bocsika,de nemmindenkinek van udvaros lakása.De gondolom te az a típus vagy aki ha panelban lakna és gyereke lenne,rögtön el tirhítaná az állatot-pedig évekig jó volt...sokan vannak így,de mi attól függetlenül,hogy babát vállaltunk tisztában voltunk azzal,hogy a kutya is család tag és nem megy,mert igen is együtt is megvannak,csak jobban kell odafigyelni.ne felejtsük el,hogy sok helyen az állat mint a kutya is jószág..biztos nálatok is.Nálunk család tag.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!