Fél évesen kezdett hozzátáplálás esetén mikor adtatok először gluténes ételt a babának? Mit?
Figyelt kérdés
2010. aug. 2. 08:24
1/3 anonim válasza:
Az én lányom kb. 7 hónaposan kapott kenyérhéjat, mert a rokonok meg a nagyszülők elkedzték tömni minden ilyesmivel, +süti, meg egyebek. Sokáig nem adtam neki, mert úgy voltam vele, hogy ha megyünk valahova, akkor úgyis hiába dumálok, hogy ne, akkor is belenyomják (sajnos), így hát az elég annyi elven voltam. Most lesz 1 éves és már én is adok neki gluténes cuccokat, kb. 1 hónapja.
2/3 anonim válasza:
1 évesen, saját készítésű kenyeret.
3/3 anonim válasza:
7,5 hónaposan zabpelyhet, zabkorpát vagy babakekszet tettem a tízórai gyümölcsébe. Azóta is ennyi a glutén mennyiség. Mostmár néha adok neki kenyérhéjat, kiflicsücsköt, ha épp van, és mi is eszünk, hogy ne nézze ki a kaját a szánkból. De amit abból lerágcsál... nem számottevő mennyiség. Most 8 hónapos múlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!