Milyen innivalót adtok 1 év feletti gyereknek?
Viz
haziszorp (sajat keszites)
100% gyumile (sajat keszites)
Kakao
Tej (kecske es tehen tej is)
Gyerekkave
Tea
15 hós, a víztől mini kora óta szabályosan ökölődik, kihányja.(se én se férjem nem isszuk meg a vizet)
Teát, szörpöt, italport, kubut, gyümilét iszunk. Reggel kakaót. Szökőévente apa kólájába is beleiszik, illetve ha kávézok ebéd után 2 kiskanállal mindig kell adnom neki 🙈
Ciciről 1évesen leszoktattam.
2 éves lányom van. Mi szenvedünk mert vizet nem iszik. Nagy ritkán naponta max 1-2 decit
Reggel tejet iszik, kakaót sem szereti
Kubu, Sióvitatigrist, szörpöt hígítva
Ritkán bubis vizet
Teát iszik sokat
De mi így sokat mossuk a fogát.
Szomjoltásra vizet kapnak, de szoktak almalét, baracklét, vagy multit is inni, esetleg teát, kakaót. Szénsavasat nem kapnak, a kicsinek a szörp nem a kedvence hálistennek, én sem szeretem, de az apjuk és a nagyobb igen.
A gyümölcsléket nem szomjoltásra isszák, nekik az nasi kategória, ha szomjasak utána, kérnek vizet.
Amúgy tény, hogy az ismeretsegi körömben kb mindenki csak szörpöt, vagy cukros teát ad a gyerekeinek, én azért nem, mert így döntöttem, engem is így neveltek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!