Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen innivalót adtok 1 év...

Milyen innivalót adtok 1 év feletti gyereknek?

Figyelt kérdés
2020. júl. 2. 21:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
75%

Viz

haziszorp (sajat keszites)

100% gyumile (sajat keszites)

Kakao

Tej (kecske es tehen tej is)

Gyerekkave

Tea

2020. júl. 3. 07:05
 12/18 anonim ***** válasza:
73%
Általában vizet iszik, de ha már nagyon unja, kicsi szörp megy bele (Pölöskei 0% cukor). Nagy ritkán kap szívószálast, vagy Kubut, abból a Kubu Water citromos a kedvence. Most múlt 2 éves.
2020. júl. 3. 07:48
 13/18 anonim ***** válasza:
82%
Gyümölcslé, de kizárólag cukormentes!
2020. júl. 3. 07:50
 14/18 anonim ***** válasza:
85%
Vizet, de időnként kap babaitalt.
2020. júl. 3. 08:11
 15/18 anonim ***** válasza:
43%

15 hós, a víztől mini kora óta szabályosan ökölődik, kihányja.(se én se férjem nem isszuk meg a vizet)

Teát, szörpöt, italport, kubut, gyümilét iszunk. Reggel kakaót. Szökőévente apa kólájába is beleiszik, illetve ha kávézok ebéd után 2 kiskanállal mindig kell adnom neki 🙈

Ciciről 1évesen leszoktattam.

2020. júl. 3. 09:17
 16/18 anonim ***** válasza:
85%

2 éves lányom van. Mi szenvedünk mert vizet nem iszik. Nagy ritkán naponta max 1-2 decit

Reggel tejet iszik, kakaót sem szereti

Kubu, Sióvitatigrist, szörpöt hígítva

Ritkán bubis vizet

Teát iszik sokat

De mi így sokat mossuk a fogát.

2020. júl. 3. 09:47
 17/18 anonim ***** válasza:
76%

Szomjoltásra vizet kapnak, de szoktak almalét, baracklét, vagy multit is inni, esetleg teát, kakaót. Szénsavasat nem kapnak, a kicsinek a szörp nem a kedvence hálistennek, én sem szeretem, de az apjuk és a nagyobb igen.

A gyümölcsléket nem szomjoltásra isszák, nekik az nasi kategória, ha szomjasak utána, kérnek vizet.

Amúgy tény, hogy az ismeretsegi körömben kb mindenki csak szörpöt, vagy cukros teát ad a gyerekeinek, én azért nem, mert így döntöttem, engem is így neveltek.

2020. júl. 3. 11:10
 18/18 anonim ***** válasza:
70%
2 éves múlt. Eleinte ő sem akarta a vizet. De akkor még pici volt meg szopizott is. Én kitartottam. Kizárólag tejet és vizet. Vizet jó sokat. Soha nem kóstolt még se szörpöt se gyümölcslevet. Teát is 1x ivott.
2020. júl. 3. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!