Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » DM bababónusz mennyi idős...

DM bababónusz mennyi idős korig vehető igénybe? És ha kiváltom, akkor a szül. Ak. -i kivonatot csak be kell mutatni, vagy át kell adni egy fénymásolatot?

Figyelt kérdés
Annyit tudok, hogy 1 éves koráig lehet rá jelentkezni, de ugye nem csak addig lehet kihasználni? Mennyire biztosít jó kedvezményeket és mikre? Tápszerre pl. ad kedvezményt? Köszi. :)
2010. aug. 2. 06:54
 1/7 anonim ***** válasza:

18 hós korig járnak a kuponok de utánna és közben is vannak levelek amikben további kivágható kuponok vannak.

mindenféle babás dolog van benne amikre kedvezmény jár tápszerre is tejpépre bébiételre cumikra itató pohárra és legföképp pelenkára.

2010. aug. 2. 07:03
 2/7 A kérdező kommentje:

Jujj de jó, hogy eddig miért nem váltottam ki?! Jó sok kedvezményről lemaradtam (11 hós).

És az ak.-i kivonattal mi a helyzet, másolat kell, vagy elég, ha bemutatom az eredetit?

2010. aug. 2. 07:09
 3/7 anonim ***** válasza:

ÉN AZ EREDETIT VITTEM MEGNÉZTÉK ÉS ADTÁK A KEZDŐ CSOMAGOT ABBAN IS VOLT MÁR KUPONFÜZET ÉS POSTAI ÚTON KÜLDTÉK A TÖBBIT SZÉPEN SORBAN.

EGY ÉVES KORÁBAN EGY LEVÉL ÉS EGY MÁGNESES KÉPKERET VOLT A JUTALMUNK - MINDENKI MEGKAPJA-

AMIRŐL LEMARADTÁL AZ A C UND A KUPON ... 50%-OS VÁSÁRLÁSI KEDVEZMÉNNYEL.....

2010. aug. 2. 07:24
 4/7 anonim ***** válasza:
Szia én a múlt héten jelentkeztem. Annyian változott, hogy most már egy kupont kapsz ami 15%-os kedvezményt jelent 5000 ft vásárlás felett. A kuponfüzeteket most már postán küldik ott nem kapsz mint eddig. Az anyakönyvi kivonatot meg csak ott megnézik, hogy helyes adatokat írtál-e be a jelentkezési lapra és adják is vissza.
2010. aug. 2. 09:57
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Most voltam, meg is kaptam a kupont és egy kicsit csalódott is voltam, mert azt hittem, hogy egy egész füzetet kapok. Többen írnak 25%-os kedvezményekről, ezek szerint akkor a füzetben lesznek ilyenek? Mennyi idő múlva küldték ki nektek a jelentkezéstől számítva?
2010. aug. 2. 12:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Sztm a 25 %-os joker kuponra gondolsz, váltsd ki azt a lila kártyát (active beauty program), 200 ft-onként kapsz 1 pontot (de most augusztusban 200 ft-ért 2 pontot kapsz! :)

50 pont után ki tudod váltani a kuponfüzetet, abban van a joker 25 %, az nem babás dolog, az mindenkinek elérhető.

2010. aug. 4. 08:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!
2010. aug. 5. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!