Miért váltózik meg emiatt ilyen sok videós?
Egyrészt megváltozik az érdeklődési köre, a baba kerül a középpontban, nyilván sokkal több dolgot tud mondani róla, mint a kajáról.
Másrészt a gyerek népszerűbb téma, több követőt és pénzt lehet bevonzani vele, mint a kajákkal.
A jelenség teljesen általános. Több oka is van, az egyik az, amit többen is mondtak, hogy a gyerek hozza a legtöbb nézettséget és ezáltal pénzt.. És ha eleinte úgy tervezik, nem mutogatják a gyereket, az első szponzor megkeresésekor ez megváltozik, hidd el.
Egyébként ez engem is irritál, sokakat nem nézek emiatt, állati fárasztó, ha sminkvideóra vagyok kíváncsi, esetleg gasztronómiai tartalomra, akkor egyáltalán nem érdekel a gyerek. Persze biztos cuki, mint minden gyerek, láttam már több ezret, köszönöm, majd a barátaiméval és a rokonaim gyerekeivel foglalkozom. Bőven elegendő az is, amikor a gyerek a közelben van, mikor az adott vlogger épp a korábbi tartalmat gyártja, kigügyög neki, anektodázik, előkerül a gátmetszés témája is, a gyerek átmászik mindenen, ekkor két perces elérzékenyült ügyübügyü.... számtalan vloggert iktattam már én is emiatt, van mikor fél év után visszatérek hozzájuk, de általában egy videó után meg is unom, mert semmi nem változott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!