Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Melyik nevet adnátok a kisfiat...

Melyik nevet adnátok a kisfiatoknak, melyik vállalható?

Figyelt kérdés
Szerintem mindegyik szép és abszolút vállalható, mèg akkor is, ha egyik-másik nem feltétlenül tetszik valakinek, de a férjem szerint nem így van...szerintetek?

2020. jún. 22. 18:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Csodás, hogy megint töröltetve lett olyan komment, amire válaszoltam... :D na nem baj, max azt hiszik, magammal beszélgetek. 🤷‍♀️
2020. jún. 24. 16:19
 22/26 anonim ***** válasza:
31%

Az Artúr szerintem nagyon ronda név, azt semmiképp se add!

A Jákob sem túl szép, de lehetne inkább Jakab.

A Móric szerintem vállalható.

Az Edmund túl idegenes, a hangzása se tetszik.

2020. jún. 25. 13:36
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Ezek közül legfeljebb a Móricot tudnám adni.
2020. jún. 25. 13:36
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyik se tetszik annyira, de talán a Jákob elfogadható. Habár én inkább a Jákob helyett a Jakabot választanám, hasonlít, nekem az még tetszik is. Esetleg még Artúr elmegy.
2020. jún. 27. 12:35
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
Olyan mindegy, melyiket adnák vadidegen emberek, ha a férjednek nem tetszenek. Nem szokott érdekelni, hogy mások mit szólnak a választáshoz, de az azért igen, hogy az apának tetszen.
2020. jún. 27. 12:52
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bezzeg egyből Jókai Mór jutott eszembe. Amúgy szerintem valóban vállalható nevek, de azt sosem értettem, miért kell vadidegenek véleményére adni.
2022. jan. 27. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!