Milyen a tapasztalatotok a pierre cardin ps692 babakocsiról?
Figyelt kérdés
Kaptunk egyet és nagyon tetszett addig amíg csak a hordozót használtuk az autóban.Most szerettem volna elvinni sétálni a háromhetes babámat és kiderült h a kocsi karja nem kattan be.Lötyög. Vissza vittem a boltba de ott azt mondták(minősíthetetlen hangnemben) ez típus hiba és nem tudnak velem mit kezdeni. Tényleg ilyen?2010. aug. 1. 12:48
1/4 anonim válasza:
hát az a baj ezekkel a márkás szétszedhetős kocsikkal, hogy itt-ott lötyögnek...én is többet megnéztem,bár ezt konkrétan nem próbáltam ki élőben..
3/4 anonim válasza:
Ha típushiba, vidd el a pierre cardin szervizbe. Ha még garanciális, ingyen megjavítják. Nekem is PC-m van, és volt egy "típushibája", ki akartam cseréltetni emiatt az egész babakocsit. Az üzletből küldtek a szervizbe, ott megcsinálták, és azóta semmi bajom vele, sőt, imádom.
4/4 A kérdező kommentje:
Ha szervizbe küldenek azzal csak annyi gondom lesz, hogy Veszprémben lakunk és Pesten van a szerviz.Nem sokat járunk arra és a babával nem is szeretnék az m7-en utazni. :( Azért köszi a válaszokat!
2010. aug. 2. 19:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!