Ezek közül melyik a legszebb név (esetleg melyikek)?
Mia, Nara, Natasa, Lana, Lora.
Ezek a nevek tetszenek és nem tudok dönteni.
Szép nevek. A férjem japán, így nálunk is felmerült ezekből pár, mivel nemzetköziek, egyszerűek és könnyen ejthetőek mindkét országban. Ezek közül a Lora tetszik legjobban.
Szerintem szép a Mira, Kira, Lea, Lia, Zora, Zoé, Leila, Maja is. Ha újhullámú nevekben gondolkoztok.
Még egy név jött szóba, egyre nagyobb bajban vagyunk...😂
Ez a név pedig a Sophie.
Szerintem legyen akkor egyből Nara Sophie mint annak a gyökér tucsiiiiiiiiiiiiiii instacelebnek.
Viszont hacsak nem külföldi az egyik szülő akkor nem nem adhatjátok ezzel az írásmóddal csak Szofiként. Ha valamelyikőtök nem magyar akkor nem szóltam.
Kedves 16-os!
Akárhogy is nevezem majd el a kislányom nem azért fogják úgy hívni, mert xy-nak úgy hívják a gyerekét, hanem azért mert terszik az adott név...
Személy szerint nekem mind tetszik, egyedül Miát a jelentése miatt nem adnám. Helyette esetleg a Mira (csodálatos) , Milla nevet adnám. Én simán halmoznám is a neveket,nem tudom ez nálad mennyire opció. :)
Milla Sophie
Lana Natasa kifejezetten tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!