Melyik nevet adnád a saját fiadnak?
A kérdező szavazást indított:
94 szavazat
Fujj tucatnevek! Bendzsi bandzsi🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮
2020. jún. 18. 18:39
Egyiket sem, tucatnevet nem adok.
2020. jún. 18. 18:41
Benjámint, de Benőnek becézném:D
2020. jún. 18. 18:41
Ezek közül Benett. Kis módosítást eszközölve Barna, mivel a Barni nagyon tetzik, jobban mint a másik 3, ellenben a Barnabás picit sem.
2020. jún. 18. 18:46
A sajàtomnak egyiket sem. A Beni becenevű nevek nálam rögtön kiesnek, mert így hívják a kutyánkat. A Benjámin így még szèp is lenne, de a Bendzsi rögtön elvenné a kedvem. A Barnabás sem tetszik, de mèg talàn az a legjobb.
2020. jún. 18. 18:52
Ha nagyon muszáj választani ezek közül, akkor a Barnabást (majdnem az lettem én is, de szerencsére lebeszélték róla anyámat), viszont a becézése rettenet.
A Bencét meg a Benettet én betiltanám!
2020. jún. 18. 18:58
Egyiket sem adnám, de ezeket közül a Barnabás a vállalható. A Benedek is elmegy, de a Benett borzalmas idegen hangzású, tucat név. A Beni becézéstől egyenesen kiráz a hideg. Benjamin sem tetszik, főleg nem a Bendzsi becézéssel. Katasztrófa.
2020. jún. 18. 19:09
A Benedek nekem nagyon tetszik, de a Bence is.
Én inkább bármikor tucatnevet adok, előbb nevezném Csabának vagy Attilának a gyerekem mint mondjuk Medoxnak. A fiamat Péternek hívják amúgy.
2020. jún. 18. 19:15
He ezek közül a nevek közül kell választani, akkor nekem a Benjámin tetszik, én személy szerint pl Ben-nek vagy Beni-nek becézném. :)
2020. jún. 18. 19:43
10/17 A kérdező kommentje:
Mindenkinek zöldet nyomtam, bár ez nem az én gyerekemről szól, ez egy vélemény nyilvánításra buzdítás volt :D
Kapcsolódó kérdések: