Van olyan anyuka, aki soha nem használt etetőszéket?
Szerintem a legtöbb szülő használ bizony vagy etető széket vagy ahogy valamelyik válaszoló irta ülésmagasítót.
Esetleg amire kérdező gondolhatott az talán a Montessori kis asztal és szék, de azt nyilván csak bizonyos kor utan (talán 1.5 -2 eves) szoktak használni, hogy önállósarga tanítsák a kicsit, sok helyen lattam kulfoldon, van nekik kis asztalka székkel, evőeszköz, pohár, stb, neha még kis dísz es kialakítanak nekik ilyen kis sarkot, sokszor pl saját “fürdőszoba” részt, de nem biztos , h a kérdező erre gondolt. :)
12!
Azt írtad, az öledben ülve eteted. Oviban, bölcsiben gyerek asztal és szék van. Otthon a normál felnőtt székre ül egyedül vagy még 3-4 évesen is az öledben eszik????
"Otthon a normál felnőtt székre ül egyedül vagy még 3-4 évesen is az öledben eszik????"
Nem én voltam. De miért ülne 3-4 évesen az ölében?
Ennyi idősen simán felérte az átlagos magasságú lányom a felnőtt asztalt a normál székről. Konkrétan pont 3 éves koráig használtuk az etetőszéket, utána felesleges lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!