Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi folyadékot kell-ene...

Mennyi folyadékot kell-ene inni egy egyéves babának, aki reggel este még szopizik?

Figyelt kérdés
kisfiam nem akar inni-ezért még délben is megszoptatom,mert félek,h kiszárad.jól teszem,v elég lehet neki az a folyadék-próbáljam még a teát? egyszerűen eltolja az üveget,poharat-bármi van benne
2008. nov. 24. 21:09
 1/3 anonim válasza:
Az én kisfiam is egy éves, fél éves kora óta iszik pár korty vizet, vagy teát evés után és ő is háromszor szopik még naponta. Valószínűleg nem szomjas a tejcsi mellett, de nekünk a gyerektea illetve a mentes ásványvíz vált be gyümölcslevet egyáltalán nem fogad el.
2008. nov. 24. 21:23
 2/3 anonim ***** válasza:

Az én fiam is 1éves :D

Ő napi 250ml- iszik,elég sokat. Eleinte csak a teát fogadta el,de mára már leszoktattam és csak sima csapvizet iszik.

2008. nov. 24. 22:05
 3/3 A kérdező kommentje:

köszi

ha ilyen egyszerű lenne...a tea után elfogadta a vizet is???

2008. nov. 25. 07:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!