Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mas is jart igy szules utan?

Mas is jart igy szules utan?

Figyelt kérdés
ket honapja szultem es ugy masfel honapja szinte akar mit eszek mindig roszul leszek nagyon faj az epem majam gyomrom es at sugarzik a hatamba es meg levegot sem kapok es ki se tudok egyenesedni anyirra faj.Ugy erzem mintha egy nagy gob lenne a gyomromba es akarmennyit hanyok nem mulik el.(bocsi a kozvetlen beszedert)voltam vele a surgossegin es azt mondtak gyomor rontas hogy hogy kepzeltem hogy egy legyengult szervezetnek sult krumplit rantott hust es satobbit adok.masnap csak roszul voltam es elmentunk megint a dokihoz es azt mondta gyomor rontas es minek szaladok egy egyszeru gyomor rontassal maris a dokihoz. de hijaba mondtam hogy nem kapok levegot annyira faj mindenem.egyszoval akar hova megyek azt mondjak gyomor rontas. de akkor miert jon visza ha eszek egy tukor tojast vagy paradicsom martasr fott hussal es stb..??mar egyszeruen nem merek enni semmit.miert lett ez igy szules elott nem volt soha ijen bajom a gyomrommal.nem lehet hogy gyomor fekej vagy mi lehet??mit tegyek??Most vettem ALOE VERA teat hogy csinaljak egy tisztito kurat. szabad igyam mert szoptatom a kethonapos kis lanyom nem fog artani neki?? segitsetek kerem.
2008. nov. 24. 19:40
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
koszi mar kertem a hazi dokitol kuldo pappirt ultra hangra.meg fogom irni hogy mi a paja velem.
2008. nov. 28. 19:27
 12/17 A kérdező kommentje:
de az ALOE VERA teat ihatom nem fog artani a babamnak??
2008. nov. 28. 19:28
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Szia! A teát nyugodtan ihatod, nincs tiltólistán;) És tényleg írd meg, hogy mi okozta a panaszaid!
2008. nov. 30. 17:42
 14/17 A kérdező kommentje:
koszi szepen a segitseget es majd megirom mi a bajom.remelem semmi.
2008. nov. 30. 18:21
 15/17 A kérdező kommentje:
hat sziasztok.tudom hogy keson irok mar de csak mostanaban mentem el ultrahangra es tenleg epeko az epem a jobb televan kovekkel.hat most iszom az aloecseppet es a koncentratumot meglatom mit rendez belul.hat ne haragudjatok hogy nem irtam hamarabb de a kisbabam mindent kiver az eszembol :))). Minden jot kivanok !!!!
2009. jún. 26. 22:09
 16/17 anonim ***** válasza:
Szia.Az első válaszoló vagyok.A lényeg,h nincs nagy bajod!Minden jót és jó babázást!
2009. jún. 27. 13:03
 17/17 A kérdező kommentje:
Koszi szepen hat hala Istennek miota iszom a cseppeket nincs semmi bajom.most rendeltem meg egy adagot az egy liter es a csepp az ugy 200 mililiter.ezeket meg meg iszom es megyek megint ultrahangra es megnezem hogy javultam e. Hat kivancsi vagyok ,majd azt is megirom kb 2 honap mulva.Addig is minden jot es jo egeszseget kivanok neked es csaladodnak !!!!!
2009. jún. 27. 15:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!