Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fontos szerintetek, hogy...

Fontos szerintetek, hogy melyik oltást melyik lábába kapja a baba?

Figyelt kérdés

Csak mert most voltunk (3 hós)oltáson és a védőnő mondta (előttünk) a dokinak, hogy ezt az oltást a bal lábba adja.

Erre a jobb combiba adta be. Van ennek valami jelentősége?

Még azt kérdezném, hogy csúnyán bepirosodott a szuri helye és meg is duzzadt, mintha egy csomó lenne ott. Borogattuk 2 napig, de még mindig látszódik (3 napja kapta a kislányom.). Ez normális dolog? Lázat egyébként nem okozott az oltás.

Köszi a válaszokat.

2010. júl. 31. 16:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Mi mindet bal combba kaptuk. Szerintem nem lényeg hová adja. Elmúlik majd a dudor!
2010. júl. 31. 17:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Szia,az én kislányom úgy kapta az egymás után következő oltásokat h egyiket a bal lábába,másikat a jobba,szerintem "csak" amiatt h ne mindig az egyik lábát szúrják meg.
2010. júl. 31. 17:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Az én fiam is egyszer ide, egyszer oda kapta. Nem azért mondta a védőnő a bal lábat, mert a 2 hónaposat a jobb lábába kapta? A doki meg lehet úgy volt vele, hogy márpedig ő jobban tudja! Egyébként nem hiszem, hogy lenne jelentősége.
2010. júl. 31. 20:49
 4/4 A kérdező kommentje:
A 2 hós oltást mindkét lábába kapta, mert kértük a nem kötelezőt is. Akkor nincs jelentősége, hogy a balt mondta a védőnő.
2010. aug. 1. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!