Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van olyan, aki szinte soha...

Van olyan, aki szinte soha nem használ babapopsi krémet?

Figyelt kérdés
Van itthon egy Bepanthen de szerencsére szinte soha nem kell használnom. Feleslegesen meg úgy gondolom, minek, csak pénzkidobás.
2020. jún. 8. 21:12
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%
Igen nekem is így mutatták. De amelyik baba popója nem piros,szerintem annak felesleges. Én se használok.
2020. jún. 8. 21:47
 12/16 anonim ***** válasza:
59%
Se a nagynak nem kellett (már szobatiszta), se a kicsinek nem kell soha, még a termékminta se fogyott el. Pedig érzékeny bőrűek, de a libero és a extra sensitive rossmann törlő mellett soha nem piros. Más márkával (pampers premium care, aldi, lidl, dm) nem volt ilyen szerencsénk, de maradtunk a jó liberonál illetve a kicsi vegyesen moshatót is kap.
2020. jún. 8. 22:05
 13/16 anonim ***** válasza:
32%
Nekem azt mondták a kórházban, hogy csak akkor kell kenni, ha kipirosodik a baba bőre. Mosható pelusnál pl.nem is ajánlott kenni, mert a krém rontja a pelus nedszívását. De eldobható pelusnál sem kell mindig kenni.
2020. jún. 8. 22:09
 14/16 anonim ***** válasza:
68%
Mármint azért nem használod, mert akkor elfogy és újat kell venni? Ez milyen logika? 😀
2020. jún. 8. 22:17
 15/16 anonim ***** válasza:
33%

Fiamnak én sem kenem

Lányomnak értékeny a bőre.. 1-2 pelusbal kihagytam kinis porosodott bármelyik pelus, ha mostam nem popsitörlőztem, akkor is

2020. jún. 8. 22:26
 16/16 A kérdező kommentje:

14, azert nem hasznalom, mert felesleges.

De ha a kórházi dolgozókra hallgatok, akkor a mai napig használnám feleslegesen, és csomó penzt kidobtam volna az ablakon.

Amúgy nálunk is a libero pelus vált be.

2020. jún. 8. 23:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!