Veletek fordult elő, hogy nem ébredtetek fel a baba sírására?
Attól félek, nem fogom éjjel meghallani. Közben pedig amúgy tudom, hogy valószínűleg aludni sem fogok eleinte, annyira ráparázok, hogy mi van, ha nem ébredek fel.
Érdemes ébresztőt beállítani mondjuk 2 óránként, ahogy majd eszik a baba? Vagy ő magától fog jelezni? És mi van akkor például, ha felébresztem, de nem is éhes?
Nagyon izgulok😅
37 hetet töltöttem ma, úgyhogy bármikor jöhet elvileg a pici.
Az én babám kezdetektől végigaludta az éjszakát; csak én nem. Nemhogy a sírására felébredtem, hanem a legkisebb ficergésére is. Ez teljesen ösztönszerű, a hormonok is segítenek majd benne.
A legjobb tanács, amit kaptam, hogy alvó gyereket ne ébresszek fel. Ők sokkal jobban tudják, hogy mikor éhesek, mint te. Nekem kell órához igazítva etetni; majd Ő jelez.
Kivéve, ha besárgul (kislányomnál volt ilyen); akkor 3 óránként etetni kell, mert egyrészt attól múlik el hamarabb; másrészt az aluszékonyságtól nem fog felébredni, ha éhes, akkor sem, és egyre sárgább, egyre kevésbé ébreszthetőbb lesz.
A férjem ellenben simán horkolva aludt a gyerek mellett úgy, hogy közben a kislányunk teli torokból üvöltött a fülébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!