Milyen az Áek szülészet fogadott nélkül?
Jó.
Tiszta, rendes körülmények, különálló szobák.Van medence is, ha vki ott szeretne vajúdni, meg ilyen gumilabda is. Apuka is bent lehet. Rendes szülésznők, dokik.
Én ott szültem kisfiam 20hós,és kislányom 2hós.
Nagyon rendesek,tiszta körülmények.
Összességében le a kalappal elöttük!!
Ezt a kérdést párhónapja én raktam ki, azóta megszületett a fiam, ha kérdésed van, privizz nyugodtan :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Szia!
Én "majdnem" pont egy éve szültem ott fogadott doki nélkül. (pénteken volt a kislányom szülinapja :))
Nálunk nagyon gyorsan történtek az események,így nem találkoztam sok dokival..
Hajnal 3/4 3-kor elkezdett folyni a magzatvízem,majd még itthon csináltunk 1-2 szendvicset,hogy mi lesz majd ha jól megéhezünk,meg minden...:) Majd olyan 1/4 5-re beérkeztünk a kórházba. Rákötött a szülésznő az ekg-ra,ott figyeltek egy kis ideig..,de már nagyon nagy fájásaim voltak.. Szóltak a dokinak,hogy vizsgáljon meg,majd rámjött a hasmars,így még elmentem wc-re is....:S
Hát azt hittem ott szülök meg,de muszáj volt elmennem még... Majd kimentem,mondták,hogy öltözzek át,utána megvizsgált a doki,és mondta,hogy igen..,ez tényleg a magzatvíz volt. mondta,hogy gyorsan menjünk át a szülőszobára,és akkor volt már olyan 1/4-1/2 6-körül..
Akkor már jó gyorsan jöttel a fájások,és nemsokára már nyomhattam is,így 6-ra meg is lett a pici kislányom is..
Pont ügye elkerültük az orvosváltást,így mindenki jól járt...
Miután megszületett a csajszikám,odarakták a hasamra,majd elvitték lefürdetni. Persze előtte apa elvágta a köldökzsinórt..,majd mikor már kész voltak a fürdéssel,méréssel,meg ilyenekkel,akkor visszahozták nekünk,és velünk maradhatott olyan 1/2 8-ig. (Ja...azt elfelejtettem,hogy közben míg a kicsivel foglalkoztak,addíg engem varrt össze a doki.) Aztán elvitték,majd én is elmentem lezuhanyozni,és összeszedtük a cumóinkat,és letoltak tolókocsival.
Aztán olyan 1/2 12 körül hozták a kislányomat,és velem maradhatott volna végig,de sajnos besárgult,így inkubátorba kellett aludnia...
jajj...bocsi...kicsit elkanyarodtam a témától.......
Szóval hogy visszatérjek rá..:) Nagyon rendesek voltak a szülészeten,a csecsemősök közül a nagyja rendes,de van 1-2 nem szimpi,de hol nincs...
Ha besárgulna neked is a babád,ragaszkodj ahhoz,hogy kivihesd szoptatni,mert különben nem fog beindulni a tejed...
Nekem 2-szer nem adták oda,mondván,hogy majd felkel ha éhes,na de basszus egy besárgult baba tök aluszékony,így keltegetni kell enni is,úgyhogy én már a 3. alkalom után mondtam,hogy doki is mondta,hogy nyugodtan kivihetem etetni,és utána odaadták mindíg.. Amúgy tényleg mondta a doki..!
Na szóval ezt azért írom most le ezt a szoptatós dolgot,mert egyik ismerősömék nemrég szültek ott,és ő nem vihette ki a babáját,és nem is akar cicizni a babája..
Rájött,hogy ügye sokkal könnyebb cumisüvegből gyorsan enni,minthogy megdolgozzon érte a ciciből...
Na de most mennem kell,mert mindjárt felkel a babám...
Ha van még valami kérdésed,nyugodtan írj!
Amúgy gratulálok a babádhoz,és könnyű szülést kívánok Neked! :)
Szia
Az előbb válaszoltam neked priviben.
Akkor még nem olvastam a kérdésed...
Még annyit ajánlanék,ha nagyon parázol,hogy milyenek a körülmények,akkor elég megnyugtatóan hatna rád,(ahogy énrám is hatott..:)),hogy menj el egy ilyen szülőszoba látogatásra,ahol körbevezetnek az egész részlegen,hogy hol mi fog majd történni. Megmutatják a szülőszobákat,hogy hol fognak megvizsgálni,hol veszik fel az adatokat,meg minden egyébb.. Nagyon aranyos csaj vezetett minket körül,és bármit lehetett tőle kérdezni is.! Valamikor szerdánként van. Nem tudom hogy minden héten tartanak-e ilyet,de szerintem hívd fel a kórházat,és ott megmondják neked,hogy milyen időközönként van. Ott meg úgy is mindent megtudsz majd,ami érdekel téged,vagy amiért aggódsz..! :) Elmondják azt is pl.,hogy vigyél magaddal nyugodtan nasit,italt,meg ilyenek...
Na de most már tényleg lépek,mert teregetnem kell...:)
Csak nem válaszoltam a mostani kérdésedre...:D
Szóval én úgy tudom,hogy senkit nem küldhetnek el még akkor sem ,ha mucsajröcsögéről érkezne,akkor sem..:)
Köszi aranyosak vagytok!!!!!!!!!!!!!
Hétfőn szülök(legkésőbb..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!