Mikor ehet babám olyan ételeket amiben pirospaprika van, vagy levesből zöldségeket pl. húsleves, borsóleves (hiszen ezekbe is belefőnek a fűszerek)?
Én már 4 hónaposan adtam nekik ilyen ételeket. Igaz,hogy soha nem fűszereztem túl az ételt. Nem erős paprikával főzök,nem borsozom nagyon az ételt stb.
De a mai divat szerint,semmit nem adhatsz a babaádnak,ami természetes étel.
Számomra érthetetlen,hogy egy mai csecsemő gyomra miért nem tudja megemészteni azokat az ételeket,amit a szülei megtudtak? Egy generáció alatt ennyire elkorcsoszlt az emberiség? Igaz,hogy 25-30 évvel ezelőtt nem is volt annyi ételallergiás gyerek,mint most!
Nem akarlak rábeszélni a régi módszerre,mert a te dolgod,hogyan eteted a babádat.
szia én olyan 7-8 hósan adtam neki húslevest bele mindent a turmixba és úgy ette hogy azóta is nagy-kedvenc nála a húsleves bár most már van foga és eszi rendesen 15hós
a borsólevesből is adhatsz neki csak a borsót nyomd át fokhagymanyomón mert a héjától fájhat a pocakja.
A húslevest és a benne főtt zöldségeket az én kisfiam már 4 hónapos kora óta eszi, azóta is ez a kedvence.
Másfajta leveseket úgy 5-6 hónapos kora óta kap, a borsót azt én is átpasszíroztam neki.
Amiben pirospaprika van azt majd csak másfél éves kor után.
Sózni egy éves kor előtt nem szabad.tehát csak egy éves kor után adhatók amiket írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!