11 honapos babanak tizoraira/uzsira eleg 1 banan es 2-3 szem meggy osszetorve vagy vmi tartalmasabbat kene?
Figyelt kérdés
Tobbet nem eszik meg es nem tudom h adjak e erre meg tapszert v ez igy eleg? Amugy nem tunik ehesnek utana2020. jún. 7. 10:41
11/11 anonim válasza:
Sok szülő aggódik, a gyerek alacsony testsúlya miatt, akkor is, ha az még a normál tartományba esik. Te is így vagy vele, én is így voltam. Pedig engem mindig nyugtatott az idős, tapasztalt dokinénink, hogy a kövér, nagyevő gyerekek miatt kell aggódni. Majd meglátod, hogy az idő ezt fogja igazolni és úgysem tudsz több ételt belediktálni, mint amennyit elfogad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!