Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit csinaljak, hogy konnyebb...

Mit csinaljak, hogy konnyebb legyen a hosszu utazas a 9 honapos babaval?

Figyelt kérdés
Hosszu autoutra megyunk, ha megnyilik a hatar, 1000km, csak az autozas jon szoba, es csak nappal. A gyerekunk fel orat alszik parszor nappal, utana felebred, es sir a kocsiban. Akik voltak hasonloan hosszu uton, hogy lehet ezt kibirni? Adjatok legyszi tippeket. A cumit nem fogadja el, hiaba probalom idorol idore. Most a tobb reszletben utazas sem opcio.

2020. jún. 7. 07:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
34%

Vigyél valami nasit, pufit, kölesgolyót amivel eteted. Az én sírósabb gyerekeim is kajával bírták. Többfélét vigyél, sóst édeset is. Meg gyerekzene, Alma zenekartól esetleg pár dal. Egy megunt kábel amivel tud játszani.

Esetleg azt is ki lehet próbálni hogy ha megálltok wc szünetre valahol, akkor a hordozót átkötöd a másik oldalra. És akkor nem egyféle néz végig.

2020. jún. 7. 12:52
 12/18 anonim válasza:
19%

Nem ajánlanám! Ez rossz ötlet szerintem.

Ha mellé ül valaki akkor a másik levezet 1000km-t egyedül segítség nélnül? Ha pl térképet néztek azt egyedül csinâlná meg?

Meg amugy is ez nem jó ötlet! Altatót vagy nyugtatót nem lehet neki adni úgy tudom mert még kicsi.

Én azt mondanám nem mennyetek!

2020. jún. 7. 13:31
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsétlen gyerek..
2020. jún. 7. 13:32
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

"Hat, akkor szivas lesz az ut, keszulok ra lelekben."

:DDDDD

Nem az, hogy összedobnátok egy repjegyre, vagy rendes gyerekülésre (MeRt HáT aZ vAn oTtHoN:D). Őszintén Kérdező, a legjobb tanács nektek, hogy vegyetek magatoknak füldugót, vagy szóljon atom hangosan a zene, hogy a gyerek ordítását elnyomja. Ennyi. Nem vagy kompromisszumképes egyáltalán.

2020. jún. 7. 14:30
 15/18 anonim ***** válasza:
83%

Figyu, nekünk csak 500 km háztól házig. De az utolsó 100 km már nyûglôdés mindenkinek. Szerintem most elég nagy lesz a forgalom, mert most kb.mindenki útnak fog indulni. Sok lesz a koccanásos, ráfutásos baleset, mert türelmetlenek lesznek az emberek. (ami érthetô). Úgy számolj, hogy jó pár dugóba be fogtok ragadni.

Mi egyszer szoktunk megállni. Ilyenkor kb.egy órát töltünk a pihenôhelyen. Mindenki kinyújtóztatja magát, a gyerekek játszanak kicsit. Így elviselhetôbb. De nincs az az isten, hogy 1000 km-t lehúzzunk egyben.

2020. jún. 7. 15:11
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez mindenképp szenvedés lesz neki is, nektek is. Mindenképpen kell beiktatni pihenőt. Mi 1-2 órás utakra (kövezzetek meg) tableten mesét, dalokat kapcsolunk a 16 hónaposunknak. Ha autóban hamar elalszik a baba, célszerű alvásidőben elindulni, aztán ezzel is nyerhettek pár órát. (nem tudom, mennyit alszik egy huzamban)
2020. jún. 7. 21:02
 17/18 anonim ***** válasza:
De miért nem vesztek egy gyerekülést?
2020. jún. 7. 23:44
 18/18 A kérdező kommentje:
Vettunk vegul gyerekulest.
2020. júl. 27. 16:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!