Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A tejpépet is cumisüvegben...

A tejpépet is cumisüvegben kell adni, vagy ez sűrű, eheti kanállal, kistányérból?

Figyelt kérdés

Ti mit kevertek a tejpépbe,vagy natúr adjam?

Arra gondolok,hogy lehet bele gyümölcsöt tenni?

2008. nov. 24. 15:38
 1/8 A kérdező kommentje:
Ill,ha gyümit teszek akkor tuti kiskanál,de ha sima akkor mennyire folyékony ez?
2008. nov. 24. 15:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Én natúr adtam ,kistányérból.A cumisüvegen nem megy át.Van ízesített is,de az lehet,hogy csak 6 hó-tól.
2008. nov. 24. 15:42
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi
2008. nov. 24. 15:44
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Én a tejpépet kiskanállal adtam. mivel sűrű, így nem jön ki a cumisüvegből. Amúgy is rá van írva a dobozra, hogy nem szabad cumisüvegből adni!

Figyeld meg, nagyon szépen fogja enni, kiskanállal is.

2008. nov. 24. 15:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Tud már enni kiskanállal,biztos nem lesz baj, a sütőtököt imádja.Csak nem vettem még és nem tudtam elképzelni,milyen is ez a pép,de köszönöm,így már tudom-jó babázást nektek!
2008. nov. 24. 15:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Igazából nem lesz semmi baja, ha cumisüvegből kapja. De azért szokták a kiskanalat javasolni, hogy szokja meg minél előbb, hogy így kell enni, mert a cumisüvegtől romlanak a fogai. Állítólag fél éves kortól el kellene kezdeni tanítani a pohárból ivást is, de nálunk nincs nagy sikere.
2008. nov. 24. 16:01
 7/8 anonim ***** válasza:
ÉN MÉG CUMIS ÜVESBÖL ADOM NEKI AZ ILYENEKET A 2-ES MEG A 3-AS LYUKUBOL,MERT ELVÉGRE IS A FÖZELÉKEKNEK MEG AZ ILYENEKNEK LETT KITALÁLVA.6 HOSAK VAGYUNK
2008. nov. 24. 18:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Az utolsótol kérdezném: a főzelékeket is cumisüvegböl adod???
2008. nov. 25. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!