A kérdező szavazást indított:
Karina
Korina
Karolina
Kornélia
Kamilla
Kármen
Kata
162 szavazat
1/18 anonim válasza:
Kamilla a lányom, így erre szavaztam, de ezek közül a Kornélia és a Karina is tetszik. Esetleg a Korina is.
2/18 anonim válasza:
Kamillára ment, de tetszik a Karina is.
A Kárment felejtsd el! (romás)
3/18 anonim válasza:
Korina tetszik ezek közül a legjobban. Olyan... kedves kis név, szép, bájos, és a becézése is tetszik: Kori (azt tegyük félre, hogy korcsolya=kori, minden nevet lehet csúfolni)
A másik a Kornélia, de a Korinára tettek a voksomat.
4/18 anonim válasza:
Kata(adom is). Talán mèg a Karinàt, a többit nem.
5/18 anonim válasza:
Nekem a Karolina is tetszik, mostansag ritkabban hallom, mint pl.a Karment
6/18 anonim válasza:
Kornélia vagy Kamilla. A Korina egy volt főnököm volt igaz, ő Corinnának írta, de a név rá emlkékeztet, és nem volt egy jó arc.
A Kata még tetszik, a Kármen magyaros helyesírással szerintem hülyén néz ki. Meg az opera jut róla eszembe.
7/18 anonim válasza:
Inkább Karina.
Mivel az nem olyan gyakori.
8/18 anonim válasza:
Koren esetleg? Hasonló az is, és szerintem nagyon szép.
9/18 anonim válasza:
Kornéliát adnám, de a Karolina és a Kamilla is tetszik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!