Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Napi 5 kakis pelus másfél...

Napi 5 kakis pelus másfél éves babánál lehet fogzás jele?

Figyelt kérdés
Napi 1, max. kettő szokott lenni. Nem volt nagyon híg vízszerű egyik sem, de nem tudom mire vélni. Popsiban 37.7 volt este, délután 37.6 a hője. Lehet ez a fogzástól, vagy akkor egyértelmű hasmenés van?
2010. júl. 30. 22:02
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk, ez mostanság gyakori!

16 hónapos a babám! Folyamatosan jönnek a fogacskák, és az eddigi napi rekord a 7 kaksis pelus volt!

Biztos a fogacskák miatt van!

2010. júl. 30. 22:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm! Remélem "csak" erről van szó, most estünk át egy jó kis antibiotikum kúrán, és nem lenne jó ha megint összeszedtünk volna valamit. Reménykedem.....
2010. júl. 30. 22:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha nem múlik akkor orvos addig Normaflore probiotikum 2x1 ampulla vagy pro+kid por alapú probiotikum!ebből napi e mérökanállal!Ez helyre teszi az antibiotikumtól esetleg károsodott bélflórát és a hasmenésre is jó!remélem tudtam segíteni!
2010. júl. 31. 00:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Ezt érdemes elolvasni:

[link]

2010. júl. 31. 08:51
 5/5 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Köszönöm a továbbiakat is! A Normaflort most hagytam abba,az antibiotikum miatt kapta majd utána még egy hétig adtam neki. Ma is volt egy jókora adag reggel a pelusban, de nem volt híg. Hát nem tudom. Láza nincs. koppkoppkopp
2010. júl. 31. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!