Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kell valtani cumit?

Kell valtani cumit?

Figyelt kérdés
Lassan 1 eves a kislanyom es meg mindig a par honapos koraban kapott avent cumit cumizza (lefekveskor pl). Sztem ez kb 3 honapos korig ajanlott😅 latom h van 6–18 ho kozotti es h annak nagyobb a cumifeje. Mindenkepp le kell valtani arra? Van ennek jelentossege?
2020. jún. 4. 13:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Remelem itt mindenki tokeletes anya rajtam kivul😂😂amugy enis cserelem neki 3 havonta csak eppen mindig ezt vettem ujra

4 foga van kint es tok szepen nottek ki

2020. jún. 4. 22:36
 12/15 anonim ***** válasza:
16%
Nem, nem vagyok tökéletes. De basszus rá van írva hogy mettől meddig használható. Csak a szemed nem ba..a ki. Nyilván viccből van ráírva
2020. jún. 4. 22:44
 13/15 anonim ***** válasza:
0%
Persze persze, most már "természetesen cseréled", csak a kérdésben sikerült "rosszul írnod" ;)
2020. jún. 5. 00:47
 14/15 A kérdező kommentje:

A kerdes nem az volt h kell e cserelni idorol idore egy adott cumit, hanem h lecserelni muszaj e nagyobb mereture.....

Nyilvan lattam h ra van irva mem vagyok vak de mivel a lanyomon ugy lattam szereti es egyszer probaltam egy unisize bibs cumit es nem fogadta el gondoltam ha neki jo az a kicsi fej akkor legyen az.

Mindenesetre jo tudni h ezen az oldalon ilyen itelkezo lekezlo tokeletes gyokerek vannak..... ide se irok tobb kerdest😅 hallottam mar a gyakori-s stilusrol es tenyleg igaz.... tovabbi kellemes okoskodast nektek kretenek

2020. jún. 5. 10:13
 15/15 anonim ***** válasza:
16%

Na legalábbis egy hülyével kevesebb.

Amúgy mi baja lesz attól a gyereknek ha nem cumizik? Az enyém se fogadta el 6 hó után és nem szakadt ránk az ég

2020. jún. 5. 10:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!